![]() |
Okul açılınca kesim evde? Başlık kedim olacak. Arkadaşlar ne yapacağım hiç bilmiyorum, Çakıl 1.5 aylık ve bize geleli bir hafta oluyor, eve alıştı, bize alıştı, keyfi yerinde, çok özgüvenli bir kız olur kendileri ama gel gelelim ki odada tek kalamıyor. Alıştırma yapmayı çok denedim ama hemen ağlıyor ve ne kadar zaman geçerse geçsin ağlamaya devam ediyor. Okulların açılmasına da malum çok az kaldı, annem ve babam işte, bende okulda olacağım. Okulum 08:00 da başlayıp 16.30 da bitiyor epey uzun bir süreden bahsediyorum yani. Bu süre boyunca benim minik ne yapacak bilmiyorum, psikolojisinin ve davranışlarının bozulmasından çok korkuyorum. Nasıl alıştırabilirim, lütfen yardım edin :( |
Cvp: Okul açılınca kesim evde? Alıntı:
|
Cvp: Okul açılınca kesim evde? öyle yapayım, teşekkürler^^ |
Cvp: Okul açılınca kesim evde? Sonuç nedir? |
Cvp: Okul açılınca kesim evde? Kediniz evde sıkılmasın ve yalnızlık çekmesin diye yada onu terkedeceğiniz hissine kapılmasın diye ona yeni bir yavru geitrebilirsiniz eğerki aileniz kabul etmiyorsa TheVionun dedğinide yapabilirsiniz çünkü başka çözümü yok yani bu şekilde devam eder gider bu ama ailenizle yeni arkadaş işini bir görüşün derim!!Şiddetle Öneriyorum !!! |
Cvp: Okul açılınca kesim evde? ağlasa bile bir süre sonra evde kimsenin olmadığını anlyayıp alışacaktır diye düşünüyorum, mesela benimki ilk geldiğinde geceleri bizimle uyumazdı kolidorda uyurdu miyavlardı çok, biz buna aldırış etmedik babam her ne kadar git 5-10dk ilgilen dediyse de ben hayır kapı kapanınca uyku saati olduğunu anlasın dedim ve bu tutumdan ödün vermedim.alıştı zamanla miyavlamaları azaldı şimdi ise hiçe indi.bütün gece uslu-uslu uyuyor yada kalkıp biraz oynuyor yine uyuyor.ama sabah babamın alarmını duyar duymaz kapıda bitiyor malum mama saati :D |
Saat 16:50. |