![]() |
Köpekte liderlik Hafif saldırılarını liderliğe bağlamıştı burada bir arkadaş ve benim de aklıma yattı. 3 gündür falan dışarıda kendim eğitim vermeye çalışıyorum liderlik konusunda. Tasmasını iyice kısaltıp yanımda yürütüyorum. Ama yok arkadaş böyle bir inatçılık yok. Çekiştirdikçe ben onu çekiyorum. 30 saniye yürüyor sonra yine devam çekiştirmeye. Çözüm var mı çözüm? :) |
Cvp: Köpekte liderlik Eğitmene gönder ? ya da şok veren tasmalar var hepsiburada.com'Da bulabilirsin.Ayarını ayarlıyosun.Basınca şok veriyor ve duruyor köpek.Ayrıca havlamaya karşıda tasmalar var.Tasmanın içindeki yazılımda köpek havlayınca şok veriyor ( çok az ) dediğimi yap bence Şok derecesini çok azaltırdım ben olsaydım |
Cvp: Köpekte liderlik Bnm husky de aynı idi. Ben zinciri ile sanki ata yön verir gibi yön vererek yürütüyorum. Enerjisini atmak için serbest bırakmak şart.Buda zor bir gezmenin ödülü olacaktır. |
Cvp: Köpekte liderlik İnatçılığını ardına bırakmayın. O 30 saniyeler sana alıştıkça artacak. 1 dakika 5 dakika 15 dakika 20 dakika 45 dakika ve bir bakacaksın saatlerce yürümüşsünüz hiç çekiştirmeden. Ezdirme kendinizi. Gerekiyorsa yanında sizde koşun. Ama koşu vakti ve durma vakti sizin kontrolünüzde olsun. Başka türlü başını alamazsınz bu işin. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Biraz kabaca olacak belki ama tesadüfen bulduğum bu adamın videolarında da birazıcık yardım alabilirsiniz. |
Saat 09:10. |