|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Şiir :) konusu , GEL DESEM SANA Gel desem sana... hiçbir şey sorma, hiçbir şey konuşma,sadece gel..gelir misin? ? hadi desem ya da.. hiçbir şey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz...?? bakmasan, görmesen ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#61 |
|
|
GEL DESEM SANA
Gel desem sana... hiçbir şey sorma, hiçbir şey konuşma,sadece gel..gelir misin? ? hadi desem ya da.. hiçbir şey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz...?? bakmasan, görmesen ,duymasan beni günlerce...aylarca belki..yine beni sever misin?? gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya... yanımda olup uzak olanlardansan,uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin.. aylar sonra,yıllar belki..''seni sevdim .. senden gelen iyi -kötü herşeyi sevdim . ve hep seveceğim 'diyebilir misin?? yanımda otururken bile zaman zaman deli gibi özleyebilir misin?? her ayrılışımızda sabaha,bir daha görmeme korkusuyla delirir misin her gelen telefonda'ben diye irkilir misin sebepsiz?? beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin?? beni,ben gibi sevebilir misin..? delirsem bi gün..' CANIMMMM diye sarılabilir misin....? kapris yapmak istesem .. yapsam hattaa şımarıp,kalabalıklarda elimi tutabilir misin...? hayat birgün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimde yine beni görebilir misin..?? ne şart ne konum olursa olsun,gözbebeklerimin hep aynı bakacağını bilebilir rmisin..? yada ben hayatla oynamaya kalkarsam birgün nefesimden sıkılıp ölsem birgün,yaşadığın her gün için benimle,'bir saniye için bile pişman degilim 'diyebilir misin...? sevgilim ol diyorsun bana..... sen ,bu sevgiyi kaldırabilir misin.....? -alıntı- Yok usta yok, benim sevgimi kimse kaldıramaz. Lafa gelince insan oğlu çok atıp tutar mangalda kül bırakmaz da.. Ih ıh... Gerçekte bunu yapamaz. Ben bilirim benim sevgim ağır gelir. Bocalar bilemez ne yapacağını. İki seçeneği vardır, ya egosunun kurbanı olup zıvanadan çıkarak bu sevgiyi har vurup harman savurur ya da yeryüzünde asla bir daha böyle eşşiz bir sevgi bulamayacağının bilincine varıp sahip çıkar. Ya hep ya hiç yani. Ortası yok. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bolumu, diyenler, neden, siir |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|