|
|
Paylaşım - Sohbet icinde paylaşmak istedim konusu , sabahları saat 7:30 - 08 :30 arası sokakta beslediğim pisiciklerimin beslenme saati, 2.kattayım bazıları kapıma çıkar osaatte, bazıları daha cesur olanlar bahçedeki erik ağacından balkona atlar, bazılarıda korkaktır yaklaşmaz bahçede ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Antalya
|
sabahları saat 7:30 - 08 :30 arası sokakta beslediğim pisiciklerimin beslenme saati, 2.kattayım bazıları kapıma çıkar osaatte, bazıları daha cesur olanlar bahçedeki erik ağacından balkona atlar, bazılarıda korkaktır yaklaşmaz bahçede aşağıya atacağım mamayı bekler. hepsi standarttır bahçede bekleyenler balkona çıkanlar ve kapıma dayananlar.Dün sabah kapıyı açtım bitane bile pisi yok oysa 5 pisinin olması gerekirdi, balkonu açtım sadece 1 tane anne pisi var diğer 2 pisi yok, bahçede hiç pisi yok, önce birazdan gelirler dedim ve mamakaplarını doldurdum, 1 saat geçti 2 saat geçti 3 saat geçti yoklar, artık karamsarlığa kapıldım, geçen seneki olay geldi aklıma, 15 tane sokak pisim ve benim haydar oğlum zehirlenmişti, aynen dünkü gibi ortalık bianda sessizliğe bürünmüştü, sonradan öğrenmiştim zehirlendiklerini.
Aynı olayın tekrarlandığını düşünerek saatlerce ağladım, taki akşam 5 te pisiler ortaya çıkana kadar, neler yaşadığımı neler hissettiğimi anlatmam çok zor inanın. Neredeydiler bütüngün bilmiyorum ama beni böylesine korkuttularya kızamadım, hepsini ayrı ayrı sevdim akşam ,beni bırakmadıkları için şükrettim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
Neyseki mutlu sonla bitmiş (:
bahçemde 5 yavru pisi var.Öyle tatlılarki.. henüz alıştıramadım,güvenlerini kazanmam zaman alacak gibi ((: |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Neyse ki zehirlenmemisler
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Bu durumu çok iyi bilirim.Benimde kedim kaybolmuşttu.Sabahtan akşama kadar gelmedi.Belki bulurum ümidiyle aradım gece 11 gibi geldi.O anı unutamam.kötü bi durum
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| istedim, paylasmak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |