|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Mihav Kafe :) konusu , raix tafarından gönderildi günaydın çocuklar. şöle bi geçiyordum uğrayayım dedim. Sıcak poğaca bıraktım tezgaha,gelen ilk 5 kişiye yeter. ilk gelen ben olduğum için beşini de yedim sağol canım çok makbile ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#2131 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Bir buçuk günde 160 sayfalık bir hikâye kitabını bitirdim
Maşallah bana Şaka bir yana, okumam da bayağı gelişti, sesli okurken bile hiç bir hata yapmadan veya duraksamadan okumayı başarabiliyorum ![]() Bu arada aşağıdaki adrese sık sık uğrayın derim, çok işinize yarayacaktır ![]() Türk Dil Kurumu |
|
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2134 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
|
Pelinsu bu site Türkçe'de bulunan kelimeleri falan kolayca bulmamızı sağlıyor yanılmıyorsam ![]() Öyle değil mi ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2136 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
pisicik sen ne zaman 12 oldun doğum günün ne zamandı
|
|
|
|
|
|
#2137 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2138 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Öncelikle cümleten hayırlı akşamlar
![]() Kuzumcum yollayacaktım ama unutmuşum koşuşturmadan, birdahaki sefere artık Bu arada balkonumuzda besleyiverdiğimiz acem halısı çiçeği çok güzel oldu. Dağıldı, saçıldı, pespembe çiçek açtı. Bak bak doyamazsınız vallahi Onu seyrederken balkonda kahvaltı veya akşam yemeği güzel oluyor doğrusu. İlham geliyor insana, kitap yazası geliyor hakkında Bir de yaz akşamının meşhur ılık esintisi oldu mu... Ooh gel keyfim gel Ayol döktürdüm vallahi yine ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2140 | |
) Ben de bambu manzarası izliyorum gözüm gibi bakıoyrum dalları çıktı yeşerdi Melek gibi oldu Hehe |
||
|
|
|
|
|
#2141 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2142 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
neyse canım geçmiş doğum günün kutlu olsun hehehe
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2143 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
ferik ablam taşınıyordu en son durumdan bilgisi olan varmı ?
|
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Teşekkürler fetie
![]() Vallahi biz olmasak bu kafe batar, batar! ![]() Benim de haberim yok Ferik Abla'dan. |
|
|
|
|
|
|
#2145 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
yardım edin kuş bulmuştum dün yolda yavru serçeymiş meger karşıdan araba geliyordu kuşu kaptıgım gibi koştum eve getirdim kuşçu vardı ne yer dedim yumurtayı haşla sarısını sulandır şırıngayla ver dedi yaptım az buçuk yedi uyudu sabah baktıgımda kendiyle cebelleşiyordu bacagı kırıktı sanırım,kafasını taşıyamıyordu son bir kez yemegini yedirdim ve kutusuna koydum ama ölmüştü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi ben ne yapıcam aglaya aglaya bir hal oldum sabahtan beri kardeşlerim gidip kuşu gömücekler ekek kardeşim bide kuşu kıskanmış ldürcem diyordu ama ölünce abla ben şaka yapmıştım dedi ne yapacagımı bilmiyorum![]() ![]() ![]() ![]() o kadar üzgünüm ki ![]() ![]() ![]() ![]() keşke hiç bulmasaydım ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kafe, mihav |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|