|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Konuşan Hayvanlar konusu , Arkadaşlar daha önce tvde, internette, birçok yerde konuşan hayvanların videolarını izlemiştim. Ama kendi köpeğim konuştuğu zaman o kadar yerde görmeme rağmen yine de şok olmuştum. Oğluşum pipo 1 yaşlarındayken anne ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Arkadaşlar daha önce tvde, internette, birçok yerde konuşan hayvanların videolarını izlemiştim. Ama kendi köpeğim konuştuğu zaman o kadar yerde görmeme rağmen yine de şok olmuştum. Oğluşum pipo 1 yaşlarındayken anne demeye başladı. 1-2 ay sonra da mama dediğini farkettik. Önce bana öyle geldiğini düşündüm. Eşime söylediğimde benimle dalga geçmişti. Ama sonra o da durumun gerçekliğini farketti tabii. Çevremizdeki insanlara başta çok ilginç gelmişti ama artık alıştılar
Özellikle mamasının dışında elimde çok sevdiği bir yiyecek varsa istemek için anne diyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çok şaşırdım, çok güzel bir şey olmalı
Videoda izlemek isteriz ![]() Aslında daha önce "anne" diyen bir Napoliten Mastiff görmüştüm ama yine de enteresan geliyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
hayvanların konuştuğuna zaten inanıyorum . zira bilim adamları bazı kelimeleri çözdüler çoğu hayvanda. yanlız tek sorun bizim duyabileceğimiz ses desibelleri aralığında konuşmuyorlar daha yüksek bir frakansta konuşuyorlar bence. bazıları bize jest olsun birazda hayrete düşürmek için bazı kelimeleri bizim duyabileceğimiz şekilde söylüyo. bizimle eğleniyolar sanırım
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hayvanlar, konusan |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |