|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Hobisi Fotoğrafçılık olan arkadaşlar... konusu , Herkes güzel bulduğu,hoşuna giden,vay be ben çektim ama bakmaya doyamıyorum dediği beğendiği,Anlamlı olduğunu düşündüğü fotoğraflarını mutlaka kendi çekimi olmak şartıyla ve bu konuda bilgi alışverişi yapmak da serbest olmak koşuluyla ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Herkes güzel bulduğu,hoşuna giden,vay be ben çektim ama bakmaya doyamıyorum dediği
beğendiği,Anlamlı olduğunu düşündüğü fotoğraflarını mutlaka kendi çekimi olmak şartıyla ve bu konuda bilgi alışverişi yapmak da serbest olmak koşuluyla paylaşsın istedim...Çok şey mi istedim ? ki eee hadi buyursunlar,maharetini saklama konuyu okuyup atlama paylaş bilelim,görelim diyorum....Sevgiler Vede İyi Seyirler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bunlar mükemmel çekimler,müthiş görünüyorlar... Emeğinize sağlık ve bizimle paylaştıgınız için çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Rica ederim,hakkınızdır
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
bu harika olmuş.....teşekkürler arkadaşım ya şimdi hep babamın çektiği ve sadece benim olduğum onun için sanatsal olduğunu düşündüğü fotoğrafları buraya eklersem biraz acayip olacak, fazla megolamanca anlaşıla bilinir..... (:
(((: ah baba ah ben sana dedim dimi bak çiçek, bçcek, deniz diye çekseydin beni çekeceğine onları eklerdim şimdi buraya....... ((: |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
bu fotolara bayıldımm süperlerr
) elinize emeğinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Teşekkür ederim arkadaşım beğendiğin için ama artık paylaşıma göndermeyeceğim fotoğraflarımı...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hangi fotograflar cok guzel? Ben goremıyorum? =S
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
bende amatör fotoğrafçıyım (her nekdr amatör olamazsın profesyonelsin denilsede
)Türkiye çapında olan bi fotoğraf yarışmasında ilk 10 a girdim,diğerinde ilk 40'a ..bende paylaşayım =) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bu mesaj en son " 11-10-08 " tarihinde saat 20:23 itibariyle merveminnoss tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Bu mesaj en son " 11-10-08 " tarihinde saat 20:24 itibariyle merveminnoss tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
Bu mesaj en son " 11-10-08 " tarihinde saat 20:25 itibariyle merveminnoss tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Bu mesaj en son " 11-10-08 " tarihinde saat 21:38 itibariyle merveminnoss tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
tebrik ederim merve.....harika çalışmalar.... ((:
|
|
|
|