|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Dürüst Olmak Gerekirse... konusu , Konuyu açıklamaya gerek görmüyorum eminim herkes anlamıştır. Konuyu açan kişi olarak ben başlayayım Dürüst olmak gerekirse geçen gün işe geç kalmamın sebebi adliyeye uğramak değil uyuya kalmamdı Dürüstleri bekliyorum...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Konuyu açıklamaya gerek görmüyorum eminim herkes anlamıştır.
Konuyu açan kişi olarak ben başlayayım ![]() Dürüst olmak gerekirse geçen gün işe geç kalmamın sebebi adliyeye uğramak değil uyuya kalmamdı ![]() Dürüstleri bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Dürüst olmak gerekirse her akşam söz erken yatıcam diyorum anneme ve beni sevenlere msn'i kapatıyorum iyi geceler deyip ama hep sabaha kadar netteyim ve günde 3 saat uykuyla geziyorum. Şimdi bunu okuyanlar artık bana ben yokum,yatıyorum deyince inanmayacak ama konusu açıldı söyledim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
İlk dürüstümüzü tanımış olduk
![]() Diğer dürüstleri bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Bu kadar mı ? Yokmu başka kimse yada cesaretli kimse
Sözüm meclisten içeri arkadaşlar nerde siniz ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
dürüst olmak gerekirseee okula sadece vakit geçirmek için gidiyorum
(ama sbs'den 488 aldımm ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Tebrik ediyorum dürüst olduğun için ve de aldığın puan için
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Dürüst olmak gerekirse şiva adlı üyenin aldığı puanın değerini (iyi ya da kötü) bilmeden tebrik ettim
![]() Belki de çok vasat bir puandır (Umarım öyle değildir) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yönetici
|
Harfiyen sana katılıyorum tek fark dürüst olmalıyım ki ben içimden tebrik etmiştim yorumu okuyunca dayanamadım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
500 üzerinden 488 puan yorumu size bırakıyorum
teşekkür ederim sizee..![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Dürüst olmak gerekirse bu kadarını tahmin etmemiştim çok güzel içtenlikle tebrik ederim şivacım bu harika
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
Dürüst olmak gerekirse aklına hayran kaldım okula vakit geçirmek için giden birisinin bu puanı yapması müthiş birşey
Ama tavsiyem ileride pişman olacağın bir hata olmasın bu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
sevgili abicim ablacım
) yani vakit geçirmek için dediğim severek gitmiyorum... ama ders çalışıyorum.. neden mi! bu hayatta beni anlayan tek varlık hayvanlarım... ilerde de bu böyle olucak biliyorum beni en iyi yine hayvanlar analayacak... ve o zamn hayat şartlarından dolayı hayvanlarla iletişim kurabilmem yani hayatımın her yerinde hayvanların olması için bir veteriner olmak istiyorumm... bütün arkadaşalarım beni 'inek' olarak adlandırır... çok çalıştığım için.. aldırmıyorum... ben ideallerim için çalışıyorumm.. dersleri de öyle pür dikkat dinlemem ama Allah vergisi işte bu zekaaaa![]() ve itiraf etmek gerekirse sizinle kıonuşmayı çok seviyorum ya=)) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Ne güzel oldu bunu açıklaman ben vakit geçirmek için gidiyorum diyince doğal olarak dersleri falan dinlemeyeceğini düşünmüştüm yanılttın beni
![]() Dürüst olmak gerekirse tebriki fazlasıyla hakediyorsun ideallerinin olması dileğiyle veterinere bolca ihtiyacımız olacaktır belki ileride büyük bir hayvan hastanesi bile açarız toplanıp ![]() Bu arada eminim bizde sen ve diğer arkadaşlarla konuşmayı burada büyük bir topluluk olarak paylaşmayı,eğlenmeyi çok seviyoruz. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Canım benim... Dilerim istediğin gibi olur ki bu azim ve hırs getirisi mutlaka olacaktır.İlk kuralı uyguluyorsun zaten amacını belirlemek ve üstüne düşeni yapmak belki sıradan gibi gelebilir ama severim bu sözü hani derler ya istemek,hedeflemek başarmanın yarısıdır çok samimi fikrim öyledir ve tecrübeyle sabittir
![]() Bizde seni çok seviyoruz tatlım ve seninle sohbet etmeyi, ne kadar güzel bayıldım ideallerin oluşuna ve çabana hayran kaldım sana inek diyenlere aldırmaman gerektiğini zaten biliyorsun okul hayatım boyunca bana da söylediler ama ben inek olmadım hedeflerine ulaşabilmen temennisiyle şivacım... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
teşekkür ederimm=)) ideallerim olmadığı zamn kendimi boş bir insanmış gibi hissediyorum... 'bırak kızım yaa ne veterinerliği' diyorum bazen kendi kendime sonra 'e madem bi idealin yok neden yaşıyosun ki kendine gel deniz!' diyorumm
![]() dürüst olmak gerekirse bu siteye ilk üye olduğumda hiç sevmemiştim ama şuan en sevdiğim site burası oldu doğrusu böle samimi dostlarım , ablalarım, abilerim olacağını hiç düşünmemiştimm iyiki varsın be MİHAV! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| durust, gerekirse..., olmak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |