Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Serbest Kürsü > Paylaşım - Sohbet

DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar

Paylaşım - Sohbet icinde DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar konusu , Çılgın genetikçiler yeni bir ilke imza attılar.Matrix filminde insanlara yapılan tarzda bir üretimi hayvanlar için yaparak, hayvanları paketler içinde satışa çıkattılar! Yeni çağın evcil hayvanları olarak adlandırdıkları projede kullanılan hayvanlar ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-02-09, 21:41   #1
meneldur

meneldur üyesinin avatarı

Angry DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar

Çılgın genetikçiler yeni bir ilke imza attılar.Matrix filminde insanlara yapılan tarzda bir üretimi hayvanlar için yaparak, hayvanları paketler içinde satışa çıkattılar! Yeni çağın evcil hayvanları olarak adlandırdıkları projede kullanılan hayvanlar da genetik değişime uğramış mutant hayvanlar ve içlerinde chip de takılı

Minimal bir hayat destek sistemiyle satılan hayvanların karakterleri de çeşitli. Yeşil, kırmızı, mor gibi renklerde satılıyorlar ve paketlerinde mini bir kalp monitörü bile bulunuyor.Gördüklerinize ve okuduklarınıza inanmayacaksınız....

Bio-genica adlı bir firma, genetik bilimini ticari amaçlar kullanan firmalar kervanına katıldı.Firma tam bir sebze mantığıyla hayvan klonluyor, genetik kodlarıyla oynuyor, çoğaltıyor ve satıyor.Hayvanlar plastik paketlerin içinde "tüm marketlerde" satışa sunulmaya hazırlanıyor.Markette "raflardaki"hayvanlar, bir boru ile özel yapım raftaki besleme sisteminden besleniyorlar ve sürekli "taze"kalıyorlar.

Raftaki hayvanı beğendiğinizde hayat destek sisteminden çıkartıp paketi açıyorsunuz.Pakette sol altta görülen 4 tane lamba hayvanın"son kullanım tarihini"belirliyor. 1 tane kaldığından artık"değiştirme zamanının yaklaştığını" ifade ediyor.

yıl ömürlü ve 3 yıl ömürlü iki ayrı"model" olarak sunulan hayvanların. karakterleri paketteki renklerle ifade edilmiş.Bu renklerin anlamı şöyle:

Kırmızı:Atletik ve enerjik

Yeşil:Yardımsever, uyumlu ve barışçıl

Mor:yaratıcı ve ruhsal olarak gelişkin

Mavi:iletişimci

Turuncu:Maceracı, kendinden emin ve meraklı

Sarı:Oyuncu ve eğlenceli

Zigot Mikro Enjeksiyon sistemiyle elde edilen hayvanlar, birden fazla hayvanın genetik karışımından oluşan, kanlı canlı, yaşayan hayvanlar.Bu yöntem ilk olarak 1997 yılında kullanılmış ve parıldıyan bir denizanasının parıldama özelliği bulunan bir fare üretilmiş. 2003 yılında ise tavşan ile insan genleri karıştırılarak yarı insan yarı hayvan bir mutant üretilmiş. Şimdi ise bu teknolojiyi kullanan firma paket içinde bitkisel hayvan alıcısını bekleyen karışım bu hayvanları üretmiş.
Paketlerin içinde sıra sıra asılı olarak mağzalarda duran genpet'ler(bu hayvanlara bu isim verilmiş), paketteyken bir hortum vasıtasıyla yavaşça besleniyorlar ve hayatta kalıyorlar. Bio-genica firması bu sistemi evde de kullanabileceğini böylece tatili vs. giderken hayvanı bitkisel hayata yatırabileceğimizi de belirtiyor!
bu hayvanların diğer özellikleri ise şöyle:Büyümüyorlar(zaten en büyük boyutları paketteki halleriymiş), konuşmasalar da sesler çıkarabiliyorlar, duygularını ifade edebiliyorlar, paketten çıkarınca 20 dk. içinde uyanıyorlar ve gözlerini açıyorlar. Haftada bir kere özel yemleri ile beslenmek yetiyor ve sorunuz olduğunda "teknik destek deparmanını" arabiliyorsunuz.

İşte en ilginç yanına gelince...

Tüm genpet'lerde uzaktan iletişime imkanı veren bir iletişim ve kontrol çipi takılı.Böylece Bio-Genica ağına doğrudan bağlı olarak güncelleme işlemi sizi meşkul etmeden yapılabiliyor.LCD takılı modellerinde hayvanın üzerindeki LCD ekrandan durumunu izleyebiliyorsunuz.
Eklenmiş Resimler
DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar-53969601ot3jpg  DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar-87984295pa5jpg  
meneldur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-09, 21:49   #2
Djpink
Yönetici

Djpink üyesinin avatarı

Blog Başlıkları: 10
Varsayılan Cvp: DNA si ile oynanmış Biyonik Yeni nesil hayvanlar

Bunu biliyordum fakat hala karşıma bu konu çıktıgında sinirleniyor,geriliyorum.. Aman ne büyük buluş ticaretten nefret etmeme sebep olacaklar..
Djpink Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-09, 21:50   #3
Djpink
Yönetici

Djpink üyesinin avatarı

Blog Başlıkları: 10

Kusura bakma teşekkür etmeyi atlamışım , paylaşım için teşekkürler mert..
Djpink Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-09, 22:01   #4
raix

raix üyesinin avatarı

Bilim-kurgu filminden fırlamış gibi bu ne ya :S Bu şekilde insan da yaparlar hatta yapmışlardır bile..
raix Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-09, 23:36   #5
>Ferik ve Bulut<

>Ferik ve Bulut< üyesinin avatarı

Yok yaa gerçekten bunun bilimle bilmekle falan alakası yok....
Düpedüz bilimsel paranoya....
Kendini bilim adamı sanan bu menfaatçilerin ruh hastası olduğunu düşünüyorum....
Sayın sevgli pinkciğimin dediği gibi böyle buluş olmaz olsun...
Ayy kokmuşlar! Ne buluş buluş!
>Ferik ve Bulut< Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-02-09, 13:10   #6
merve çağrı

merve çağrı üyesinin avatarı

ben bunlara bela okumaktan bıktım onlar hayvanlarla uğraşmaktan bıkmadı.
bazen bütün hayvanların nesli tükensin istiyorum..bu kadar işkenceye,acıya saçma sapan şeylere maruz kalacaklarına hayvan denen birşey olmasın yaaa
az önce başka bir yerde okudum,trafik kazası geçirdiğini sandıkları kediye ilk müdahale yapılırken hayvanın meğer delici bir cisimle kalbinin altından delik açmaya çalıştıklarını farketmişler ama kediciği kurtaramamışlar..kim bilir ölene kadar ne acılar çekti?
bir daha söylüyorum
allah belanızı versin inşallah
merve çağrı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
biyonik, hayvanlar, nesil, oynanmis, yeni

Konu Araçları
Mod Seç