|
|
Paylaşım - Sohbet icinde Bugün Duygularını tek kelimeyle ifade etmeni istesem konusu , kızgınlık sevinç pişmanlık korku sıradan boş bir gün rakip tanımıyorum...... Benim için bugün sıradan ama boş bir gün degil mesela...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
kızgınlık
sevinç pişmanlık korku sıradan boş bir gün rakip tanımıyorum...... Benim için bugün sıradan ama boş bir gün degil mesela ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Boşluk....................
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
ben istememiştim ipimin kıldan ince olmasını.. cambazlık yapmayıda!...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Heyecanlı... =) ((= |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Dirayetli..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
bırakmıyor ki tek kelime ile anlatalım.. 'yazdığınız mesaj çok kısa'
..çocuk.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
-----------sıkıcı--------------
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bazı insanların insan olduğundan şüphe ediyorum
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Şanslı...
Bizim delinin hesabı elime geçti daha ne olsun Unutkan insanları seviyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Sıcakta susuz kalmış dirayetsiz bir çiçek gibi hisediiyorum bilgiye susamış aç bir beyin yatıyor kafamda kimse bilmediklerini öğrenme cabası vermiyor insanları korkunç buluyorum Bugün kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum yılların yorgunluğu ama 6 hayvandan uzatılan patilerin şekkati doldurunca içimi herşey bitiyor tabi ki her gün yeni bir gün bekliyor seni
Tek kelimeyi biraz kaçtı sanki |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Merter
|
Âşık
Bi' de özlemli Bi' de yine âşık işte ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
İyi ki bir hesabı açık bıraktık.. Ne yani, ben kasanın anahtarını üzerinde bıraktığım günleri biliyorum.. Ama hiçbiri senin yaptığını yapmadı
![]() Arkamdan konuşursun haa.. Üyeliğime güvenlik kamerası istiyorum securyyyyyy securyyy güvenliiiiiiiikkk ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
yetmez ki tek kelime.. bugün çok kelimeyle anlatasım var duygularımı.. hatta duygularımızı..
Hayat ne garip bugünlerde ; Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı !..Daha büyük evlerde kalıyoruz ama daha küçük ailelerde yaşıyoruz..! Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı !..Diplomamız bol ama sağduyumuz az..! Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı !..İlaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı..! Sorumsuzca para harcıyoruz a......ma az gülüyoruz..! Trafikte çok hızlıyız ama çabuk parlıyoruz !..Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz..! Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz !..Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik..! Çok konuşuyor ama az gönül veriyoruz ve bol yalan söylüyoruz !..Para kazanmayı öğrendik ama yuva kurmayı beceremedik..! Hayata yıllar ekledik, yillara hayat katamadık !..Ay' a kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza geçmek için karşıya geçmiyoruz..! Uzaya ulaştık ama ruhun derinliklerine inemiyoruz !..Havayı temizledik ama ruhları kirlettik..! Atomu parçaladık, önyargılarımızı yıkamadık !..Çok yazıyor ama az gelişiyoruz..! Daha çok plan yapıyoruz ama daha az sonuç alıyoruz !..Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı asla..! Gelirimiz arttı, karakterimiz zayıfladı !..Tanıdıklar çoğaldı, dostlar eksildi..! Çabalar arttı ama mutluluklar azaldı !..Bilgisayar ağları kuruyoruz, bilgi otoyolları inşa ediyoruz ama kendi aramızdaki iletişimde zorlanıyoruz..! Dünya barışı der, silahlanırız !..Daha mutlu olmak için somurtarak çalışırız..! Yani bugünlerde ; Eve çift maaşın girdiği ama çiftlerin boşandığı !..Güzel evlerin yuva olamadığı..! Kısa seyahatlerin, kağıt mendil gibi ilişkilerin ; Yıka çık gönüllerin, tek geceliklerin !..Kilo dertlerinin ve her derde deva vitaminlerin..! Vitrinlerin dolu ama gönüllerin boş olduğu ; Günlerde yaşıyoruz !... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Merter
|
Ben de tek kelimeyle yetinmeyeceğim ne yazık ki. Bugünün değil de şimdinin duygularını dile getireyim. Çok seviyorum ben Mihav'ı yahu. Gerçekten seviyorum. Rumuzum yeni ama yıllardır bildiğim bir site. Canım mihav'ım ya, canım benim. Koskoca insan olmuşsun sanal bir ortama karşı nasıl böyle saçma bir şey hissediyorsun diyebilirsiniz. Ama öyle gerçekten, şimdi şu an öyle içimden geldi ki söylemek istedim. Sanal ortamda hiçbir yerde bu sitede olduğum kadar rahat ve özgür değilim. Benim tatlı, şirin mihavım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Eet başlık tek kelimeden ibaretti ama biz ben de dahil olmak üzere tek kelimeyi aştık ama olsun dökün içinizii
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bugun, duygularini, etmeni, ifade, istesem, kelimeyle |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|