|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde Alkış İstiyorum Arkadaşlar... konusu , Biraz da gülelim dedim,ee bence fena da etmedim de hadi buyrun hep birlikte... Birer alkış istiyorum... Oğlunun 50.000 YTL kredi kartı borcu oldugunu ögrenince; 'Keske korunsaydım' . diyen babaya, ------------ ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Biraz da gülelim dedim,ee bence fena da etmedim de hadi buyrun hep birlikte...
Birer alkış istiyorum... Oğlunun 50.000 YTL kredi kartı borcu oldugunu ögrenince; 'Keske korunsaydım' . diyen babaya, ------------ --------- --------- --------- ---- ------------ --------- --------- --------- ---- Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarası neydi?' diye bagıran sarışına, ------------ --------- --------- --------- ----- Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve 'Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o. çocukları!!' diyen ağır abiye, ------------ --------- --------- --------- ------- Annesine kızıp,buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla işyerine yollayan! Annesi; ancak arkadasları ''acayip kokuyorsun'' dediginde işi çözen anneye ve çocuğuna, ------------ --------- --------- --------- ------- Banyonun lambası yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye, ------------ --------- --------- --------- --------- -- Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk anneme ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim'' Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu. Bu olayı yaşayan aileye, ------------ --------- --------- --------- --------- -- Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açılımını yapıyor: (A)llaha (İ)syaneden (D)eyyusların (S)onu... diyen hocaya, BİRER ALKIŞ İSTİYORUM... ![]() Yüzümüzden Gülücükler Eksik Olmasın Arkadaşlar ![]() Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
gerçekten alkışı hakediyorlar....
bügün yaşadığım hatta tanık olduğum bi olay da beni hem şaşkına uğrattı hem de güldürmeyi başardı.... öğlen işlerimi halledip eve dönmek için adımlarımı atıyordum ki ne görsem beğenirsiniz... bir teyze büyük bir mağzanın önünde çantasından (kol çantası) bir şey çıkarmaya çalışıyor.uzaktan dikkatimi çekti... adımlarmla birlikte yaklaşmamla çantadan minik köpeğini çıkarması bir oldu.... güleyim mi ağlayım mı bilemedim şaştım kaldım....anlaşılan o ki teyzemiz mağzaya girmek istmiş ancak güvenlik görevlisi köpeğin girmesine izin vermemiş ee teyzemde çareyi köpişi çantaya koymakta bulmuş.... hayvancağız o kadar bunalmış ki dışarı çıkmasıyla sokakta havlamasının yankılanması bir oldu ve uzunca bir müddet sokak hatta cadde köpişin sesleriyle yankılandı... =)) teyzeye ne demeli bilemiyorumm .... =)) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Ben biliyorum heheheheh teyzemize kocaman bir alkış,tebrik ediyor gönül plaketimizi sunuyoruz...
Çok saol canım valla çok ilginç ama oluyor işte... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
vallahi çok güldüm ya hu ((:
arkadaşım harika bir konu olmuş teşekkürler..... ütü de zaten bittim (((: (şu bizim elini vura vura gülen ikon) (; ve midihacım ben de bu teyzeye gülsem mi kızsam mı.....ara da kaldım (: |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Benim ısrarla güldüğüm birkaç tane daha var bu alkışlanacak durumlardan (:
Yaz okuluna kalan bir öğrencinin bu durumu ailesine ; 'anne müjde yaz okulunu kazandım' şeklinde söyleyişine büyük bir alkış (: Bir tane daha var birazdan yazacağım (: |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Haber bülteninde tecavüze uğrayan kızın annesine mikrofon uzatan muhabire annenin verdiği cevap : "CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN"
Ahh be teyzem bu nasıl bir cevap... alkışlar senin için... ((((: |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp; - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' diyen balıkçıya.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
--------------------------------------------------
Kıbleye çevirin Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da. --------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Bir televizyon programında "Baba Kont.Yok Ben Geldim Merak Etme" Yazılı afişi kameranın önüne önüne tutan hiç görünmeyecek sanan o müthiş arkadaşa kocaman alkış...
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Modem
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?' diye sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu kapandı... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Süpermiş bu o zaman ananemize de kocaman alkış "yani modem bu" sende kül tablası elbette ki biliyordu seni denemek için sormuştu ananemiz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
![]() ![]() |
|
|