|
|||||||
Paylaşım - Sohbet icinde 9 yaşında aşkın kitabını yazdı;yok satıyor.. konusu , Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satanlar listesinde yer alan ‘Kızlarla Nasıl Konuşulur’ adlı kitap aradığınız tüm sorulara cevap veriyor. Sadece 10 dolara satılan bu kitap, yazarı Alec Greven’i ülkenin en ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satanlar listesinde yer alan ‘Kızlarla Nasıl Konuşulur’ adlı kitap aradığınız tüm sorulara cevap veriyor. Sadece 10 dolara satılan bu kitap, yazarı Alec Greven’i ülkenin en popüler isimlerinden biri yaptı.
‘AŞK ENGELLERLE DOLU’ Yazılanlar uydurma değil, Alec kitabını yazarken ‘bilimsel’ çalışmış. Tavsiyelerin tamamı uzun gözlemlere dayanıyor, Alec’in teneffüslerde yaptığı detaylı gözlemlere... Yazarın ilk dikkatini çeken, erkeklerin karşı cinse yaklaşmakta zorluk çekmeleri olmuş, zira ona göre aşka giden yol engellerle dolu… Gözlemlerinden yola çıkarak çıkardığı sonuçlardan biri de şu: “Aptalcasına aşk hastalık gibidir. Seni çılgına çevirir.” Kitapta aşk konusunda neler yapılması ve nelerin yapılmaması konusunda tavsiyeler veriliyor. İşte Alec’in derin gözlemlerden sonra aşk konusunda verdiği tüyolar... HAYAT ZORDUR! Kitabın ilk bölümü ‘hayattaki olaylar- hayat zordur, devam et’ başlığını taşıyor. Burada derin bir felsefe var, küçük aşk gurusu şöyle diyor: “Erkekler kızları uzun zaman ellerinde tutamaz. Bazı zamanlarda kızların kendilerinden hoşlanmalarını sağlayabilirler ama sonunda kızlar onları yüzüstü bırakır. Çaresiz olmayın, kızlar çaresiz erkekleri sevmez. Hayat zordur, devam etmek gerekir. Bunun üstesinden gelmelisiniz yoksa her şey allak bullak olur. Kızlar hep depresyondadır. Oyun oynamazlar. Hep odalarındadırlar. Bir keresinde komşumuz olan bir kıza fena takılmıştım ama oradan taşındık, onu aklımdan çıkarmak çok zor oldu. Hayata devam etmek gerek.” Alec devam etmeyi öğütlüyor ama bu kızlar konusunda umutsuz olduğu anlamına gelmiyor. Kitabın diğer başlıkları da şöyle: ‘Herkes için bir kız vardır - sen mıknatıs onlar da metal gibidir’ ‘Kızların ilgisini nasıl çekersiniz - kızlar genelde gösterişi sevmez’ ‘Kızlara ne söylemeli - cool olun, gergin olmayın’ ‘Zafer- eğer bir kızı elde etmişsen sevincini onun önünde gösterme. Tenha bir yere git, kafanı salla ve dilediğin kadar bağır...’ ------------------------------------------------------------- erkekler mıknatıs gibidir kızlarda metal,kızlardan birini şeçer ve çekersin diğerleri seni fark eder ve etkilenir.. adamım ne demiş ama ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Güzelmiş.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
9 yaşında aşka bulaşmış,daha çok acı çeker ve ktap yazar..
(: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
bunu haberlerde dinlemiştim bende,bir hafta önce kadar sanırım
yani çocuklar tvden çevreden çok etkileniyor gerçekten!yani aşkı yaşayıp anladığıdan değil....9 yaşındaki çocuk davranışlarıla bir çok sevgiyi güzel tanımlayabilir ama aşkı,hele birde yazarak imkansız ![]() tabi onu dürten ve kitap gelirinden faydalanmak için onu öne süren ve yazılanların asıl kahramanı bir yetişkin değilse ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
çocukça diyip gülüp geçeriz bazen ama sinir uçlarımıza dokunmuyor değil yaptıkları..
alec ödev olarak hazırlamış 40 küsür sayfa bunu.. hocasının hoşuna gitmiş ve yayın eviyle anlaşılmış vs. bir çocuğun tanrıya seslenişi vardı buna benzer,çok hoşuma gitmişti.Bulursam paylaşırım (: |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hah balım peteğim perim, lafı ağzımdan aldın
![]() Çok pis bir çıkar kokusu var değil mi ![]() Gerçekten ebeveynlerinin nasıl insanlar olduğunu merak ettim.... Doğru diyorsun raix, sinir uçlarımıza dokunuyor bazı bazı söyledikleri ne de olsa 'çocuktan al haberi' demişler... Boşuna dememişlerdir sanırım ![]() Ammaa ödev de olsa çok saf niyetle yapılmış bir girişim olduğunu hissetmiyorum. Çocuk açısından değil, etrafı açısından.... çok mu fesatım acep ![]() Bu mesaj en son " 29-01-09 " tarihinde saat 23:49 itibariyle >Ferik ve Bulut< tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ala ala olayın çıkar ve ekonomik boyutunu tartışmaya açmanız da enteresan
zaten olay yarı mizahi :Pkoca koca adamlar kitap yazıyor ve bunlardan kaçı para ve şöhret için yazmadı sanki. evet dediğniz doğru yüksek ihtimalle;çocuğu kullanmışlardır ama bu kimin umrunda :P |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Lakin bu ve bunun gibi çocuklar benim umrumda ![]() Amma alan razı satan razı ve ben burda haybeye konuşuyor da olabilirim ki yüksek ihtimal öyle Yani kullanılsa da çocuk memnundur büyük olasılıkla ![]() Ama bak şimdi olmadı, şöhret için kitap yazan dedin damarıma bastın...... Bilinmek istemeyen yazarlar da oldu....Onları düşününce bilinmek isteyenlerin samimiyetine güvenmek zorlaşıyor..... Hele imza günleri beni hasta eder, insan nasıl da kendi gibi etten kemikten birinin imzasına ihtiyaç duyar? Bu senin kimin, sevdiğin mi, anan mı baban mı, kardeşin mi, bir dostun bir arkadaşın mı? Neyin? Sahiden değerli olan şey o kitaptaki cümlelerdir oradaki imza değildir. Hatırlanması gereken şey sondaki imza değil imzadan önceki cümlelerdir. Ve insan elindeki kitabın yazarının adına kitabın içindeki kadar değer veriyorsa, okumasın kitap falan gitsin kendini atsın bir yerden vallaha bak ![]() Bazı bazı düşünürüm o yazarlar neden imza günü düzenler diye... Bence bunun da temelinde egoyu yemleme ihtiyacı var yoksa kimse imza kuyruğunun uzunluğunun hesabını yapmazdı ![]() Bunu yapacağına bir söyleşi düzenle, asla isim karalama faslı olmasın, karşılıklı konuşmalarla fikir alış verişi yapılsın, hem yazarın hem okuyucunun kalitesi ortaya çıksın değil mi? Neyse beki de ben yine irtifa kaybedip fazla derinlere daldım, bana ne değil mi Hoş kimseye karışmıyorum kendi fikrimi söyledim sadece...Ben sana söylemiştim damarıma bastın diye Bir dokundun bin ah işittin...Huyum kurusun gevezeyim ne yapayım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
ehh iyi yaptın damarına basmak gerekiyormuş bazen :P
parantez içlerimi açmışsın eline sağlık... budur! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Eyvallah gözüm, utandırdın beni (Bu arada Allahıma pis utanırım
![]() ![]() ![]() )Niyetimiz haklı çıkmak da değildir kimseyi kırmak da değildir... Aarada bir dokunduk sadece ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
tevazuda yakışıyor sana be
"niyetimiz kimseyi kırmak değildir şurdakini buraya koymak değildir arada bir zülfi yare dokunduk tam yerine rast geldi manzara koyduk" diyon yani ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
He valla aynen üle diyorum, çok severim ben bu sözleri
![]() Ortalığı batırdıktan sonra toplarken çok işe yarıyor ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
okurken bende aynı parçayı mırıldanmıştım ki raix benden önce yazmış
![]() ee türkiyede herşey bazen kızsakta arz talep meselesi ne yazıkk ki... ben hayranı olduğum sanatçının da ne konserine giderim ne imza gününe!uzaktan sevmek aşkların en güzeli deyip eserlerini okumak ya da dinlemekle yetinirim ama sevdiğim kitaplarada,cd veya kasetlerede sahip çıkarım korsanını almam mümkünse.yazarlara böyle yüklenmek bazen gereksiz,ee nasıl herkes yeteneğinden para kazanıyorsa,amacı ünlü olmak da olmasa bazen o işten ekmek yiyor be.yani onuda suçlamıyorum. benim kızdığım sadece başkasını kullanarak kar elde etmeye çalışan otlakçılar tayfasıdır ![]() ama adam kendi yazmış koçlar gibi emeğide vermiş,e parayıda kazansın hakkıdır derim,emeğe saygım sonsuz...ona verilecek değerde okuyana kalmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Hülen, diyorum ben niye kitap yazamıyorum..
Aşık olmak için geç kaldım, ondanmış. Ben de bir daha dünyaya gelirsem 5 yaşına basar basmaz aşık olmazsam ne olayım ![]() Kreş öğretmenime olur, bakkalın çırağına olur, babamın patronuna olur.. Fark etmez ![]() la hala kendimden büyüklere takıntılıyım iyi mi? ikinci kez dünyaya geldim yine akıllanmadım. gene uzadı bizim reenkarnasyon süreci ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| askin, kitabini, satiyor.., yasinda, yazdi;yok |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |