betul-sila tafarından gönderildi
sevgili harakirist arkadaşım kendi çapında inan yazdıklarında haklı olabilirsin.ama bu yazı açıldığı andna itibaren yazılanalrı sana baştan sona okumanı tavsiye derim.yönetimi bilgilendirmeye gelince bir ara veterinerlerle ilgili bi konu açmıştım ve anınd akapatılmıştı.emin ol yönetimdeki arkadaşalarımız yazıyı çoktan okuyup ne anlama geldiğini görmüşlerdir ve senin kadar önyargılı olmamışlardır diye düşünüyorum arkadaşım.eğerki hala hayır sen bu hayvanın yumurtasıdan çıkacak yavrulardan ticaret yapmayı düşünüyosun diyosan senin dediğin olsun arkadaşım.ben haksızım.ama keşke şuanda muhabbet kuşu kafesinde yaşıyolar ve ben onlara papağan kafesi almak istiyorum yazan kısmı okusaydın be arkadaşım.eğer onları canım kadar sevmesem yaşasınlar kafeste buldularda bunuyorlarmı derdim çok afedersin.artık bu sayfada sana daha fazla cevap yazmak istemiyorum sanırım çok çok iyi anlamaışsındır ne anlatmak istediğimi
|
betül bence sen en başından oku ben senin şahsiyetine bir şey demedim ticaret amaçlı falan diye
bizler bu sitenin alt yapısıyız alt yapısı olarak bizler yapmayalım dedim bunu sanırım sen beni anlamadın betül.....
İnşallah bir dahaki mesajlarımda daha iyi anlaşılmam dileğimle