Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kuş Forumları > Kuş Türleri

benim fıstığım mıstığım ve boncuğum

Kuş Türleri icinde benim fıstığım mıstığım ve boncuğum konusu , betul-sila tafarından gönderildi sevgili harakirist arkadaşım kendi çapında inan yazdıklarında haklı olabilirsin.ama bu yazı açıldığı andna itibaren yazılanalrı sana baştan sona okumanı tavsiye derim.yönetimi bilgilendirmeye gelince bir ara veterinerlerle ilgili ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-04-09, 17:30   #16
harakirist

harakirist üyesinin avatarı

Blog Başlıkları: 1
Varsayılan Cvp: benim fıstığım mıstığım ve boncuğum

betul-sila tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sevgili harakirist arkadaşım kendi çapında inan yazdıklarında haklı olabilirsin.ama bu yazı açıldığı andna itibaren yazılanalrı sana baştan sona okumanı tavsiye derim.yönetimi bilgilendirmeye gelince bir ara veterinerlerle ilgili bi konu açmıştım ve anınd akapatılmıştı.emin ol yönetimdeki arkadaşalarımız yazıyı çoktan okuyup ne anlama geldiğini görmüşlerdir ve senin kadar önyargılı olmamışlardır diye düşünüyorum arkadaşım.eğerki hala hayır sen bu hayvanın yumurtasıdan çıkacak yavrulardan ticaret yapmayı düşünüyosun diyosan senin dediğin olsun arkadaşım.ben haksızım.ama keşke şuanda muhabbet kuşu kafesinde yaşıyolar ve ben onlara papağan kafesi almak istiyorum yazan kısmı okusaydın be arkadaşım.eğer onları canım kadar sevmesem yaşasınlar kafeste buldularda bunuyorlarmı derdim çok afedersin.artık bu sayfada sana daha fazla cevap yazmak istemiyorum sanırım çok çok iyi anlamaışsındır ne anlatmak istediğimi
betül bence sen en başından oku ben senin şahsiyetine bir şey demedim ticaret amaçlı falan diye
bizler bu sitenin alt yapısıyız alt yapısı olarak bizler yapmayalım dedim bunu sanırım sen beni anlamadın betül.....
İnşallah bir dahaki mesajlarımda daha iyi anlaşılmam dileğimle
harakirist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
benim, boncugum, fistigim, mistigim

Konu Araçları
Mod Seç