|
|||||||
Köpekler icinde İlk Köpeğim konusu , Herkeze merhaba, cocuklugumdan beri istedigim halde ailem istemedigi icin köpeğim olmamıstı. Simdi 4 yasındaki oglum köpek isteyince hic dusunmeden hemen arastırıp bır arkadasımdan 2 aylık bir rottweiler aldım. Adı "Heroe". ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Herkeze merhaba, cocuklugumdan beri istedigim halde ailem istemedigi icin köpeğim olmamıstı. Simdi 4 yasındaki oglum köpek isteyince hic dusunmeden hemen arastırıp bır arkadasımdan 2 aylık bir rottweiler aldım. Adı "Heroe". Resimlerini koyabilirsem asagıya koymaya calısıcam. Buradaki bilgili arkadaslardan fikirler almak istiyorum. Oncelikle resimlerden köpeğimin safkan olup olmadıgını anlayabılırmısınız. Köpeğin anne babasını görmedim. Köpek bakımı hakkında cok derin bilgilere sahip değilim. Bu yuzden bir kac sorum olucak cevap verebilirseniz sevinirim. Oncelikle köpeğimi alır almaz eve getirmeden veterinere götürdük. Orda parazit icin oldugunu soyledigi bir hapı agzından iceri zorla tıktılar. Sonra toz gibi bir seyle (kuru sampuan oldugunu soyledı) tarar gibi bir seyler yaptılar ve en son tam ensesinin ortasına koyu kıvamlı bır sıvı surduler. 1 hafta sonra gelin ası takvımını uygulayalım dedıler. Veterineri tanımıyorum bu yuzden yaptıkları dogrumu degıl mı bılmıyorum. Bır cok forumda arkadaslar veterinerler hakkında o kadar cok sey soylemıs kı korktum bır anda.
Heroe'ya mama olarak Hills marka bir mama aldım. Sizce iyimidir? Daha ıyı bır sey verebılırmıyım? Veteriner oyalanması ıcın gereklı dedıgı ıcın sıkıstırılmıs bagırsaktan yapıldıgını ogrendıgım sarı cubuklar onerdi. Aldım ama köpeğimiz en fazla 5 dakika disliyor cubugu sonra da bır daha dokunmuyor. Yenisini istiyor. Sakız gibi bir seymı ki bu sekeri bitince vazgeciyor olabilir mi? Birde köpeğimiz sürekli elimizi dişlemek istiyor. Acıtmıyor genelde ama hic bir sekilde sevdirmiyor surekli elimizi agzına almak ıstıyor. Oglum adına cekınıyorum. Ne yapmamı onerırsınız. Son olarak köpeğimiz hemen hemen her yemekten sonra hıckırıyor gibi yapıyor (ya da gercekten hıckırıyor bilemiyorum) ve burnundan sert bır sekılde hava verıyor hapsırır gibi. Bunlar olagan seyler mı? Ve iyi bir sekilde yetidstirmek icin ne gibi tavsiyelerinizi olur=?Herseye acıgım.. Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler... İste Heroe ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kopegim |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |