|
|
Köpekler Genel icinde Onu Benden Almak Istiyorlar konusu , Merhaba arkadaşlar.sinirlerim çok bozuk.sizinle bu olayı paylaşmak istedim çünkü beni anlayabilicek kişilerin sizler olduğunu düşünüyorum. Rottumu Ronnie mi benden almak istiyorlar.1 aydır war bu konu.Yönetici kısım hawlamadığı halde çok hawladığını ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaşlar.sinirlerim çok bozuk.sizinle bu olayı paylaşmak istedim çünkü beni anlayabilicek kişilerin sizler olduğunu düşünüyorum. Rottumu Ronnie mi benden almak istiyorlar.1 aydır war bu konu.Yönetici kısım hawlamadığı halde çok hawladığını rahatsız ettiğini iddia edior.Ama benim kısım rahatsız etmior.sadece ya cıktığında gerçekten 1 kere hawlıyor birde tuwaletini yaptığında onu haber wermek için 1 kere hawlıyor.zaten ewin içinde bizimle.hemen yanına gidiyoruz.gerçekten öyle uzun uzun weya sürekli durdukyere olan hawlaması hiç yok. we çewre apartmanlardada birçok köpek besleyen insanlar war.ewet o köpekler sürekli hawlıyor.hatta bitanesini meraketmeiştim açmı bırakıyorlar acaba die.başka köpeklerin seslerini bizimkinin üstüne yıkmaları nekadar doğru ? Asansöre yazı asmış yönetici,köpeğin sesini sen duymuyorsun,bir an önce icabına bak, die.aynı ewin içinde yaşadığım köpeğin sesini ben nasıl duymam.onun werdiği hiçbir rahatsızlık yokken nasıl bu haywanın günahına girip yuwasından etmek isterler.rahatsızlık werse ben tek tek özr dilerdim apartmandan.ama apartmanda başka herkes Ronnie yi sewiyor.hatta çok iyi yaptın aldın çok cana yakın bişey bu diyorlar.yönetici bu şekilde iftira atıp onu zorla ewden aldırtabilirmi ? İnsanlar çok taş kalpli.bende cewap olarak haywan hakları bildirgesini astım we şu yazıyı yazdım " Rahatsız etmeyen bir haywanın günahına girmeyin.Haywanları sewmiyor we onlara değer wermiyorsanız bari insanlık yapıp haklarına saygı gösterin.Unutmayın bir gün sizde muhtaç duruma düşebilirsiniz..." yazdım. biz birbirimize çok bağlıyız.ben kısımı kimseye wermem
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Yok böyle birşey. Hiçbirşey yapamazlar. Kimlik çıkartın eğer yoksa. Sitede bununla ilgili bir bilgi vardı. Ben araştırıp döneceğim size..
İçinizi rahat tutun.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
köpeğinizi belediyeye kayıt ettirin sanırım bu işe yarıyo bi arkadaşında başına böle bi olay geldi ama ona polisler falanda gelmişti belediyeye kayıt ettirdi sorun ortadan kalktı... umarım bu durum düzelir...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
çok teşekkür ederim.internette bugn bu konuyu araştırırken okumuştum birçok kişinin köpeğinin hawladığı iddia edilerek şikayet üzerine polisler tarafından alınmış oyüzden telaşa düştüm
ama şuanda zafer benim gönderdiğiniz mahkeme kararını okudum. benim yazdığım yazı yönetici beyefendiye koymuş.geldi kapıya rahatsız oluyoruz dedi yine. tamam ozaman mahkemeye werin ses ölçümü yapsınlar dedim.sen bunları nerden biliyorsun dedi.örnek mahkeme kararı çıktısını wereilirim dedm.ne mahkemesi yaw ben rahatsız oluyorum demedimki 3 ay sonra napıcaksın durmaz hawlar zaptedemezsin dedm rottweiler ewdemi bakılır canım die kıwırdı lafı. bir süreliğine susturdum ama daha uğraşıcak... sizin gibi yardımsewer dostlarım olduğu sürece bunun üstesinden geleceğime inanıyorum kızım we ben size çok teşekkür ediyoruzBu mesaj en son " 07-10-08 " tarihinde saat 20:17 itibariyle Beaut_35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
aynı dert bende de var once durduk yere rahatsız olduklarını soyluyolar yalan yanlıs sebeplerle bu ortaya cıkınca da ılerde yapar canım dıye kıvırıyorlar. darısı benım basıma artık bide ben kurtulsam =) gercı benım henuz korkulacak boyutta degıl. umarım o duruma da gelmez. sorununun cozuldugune cok sevındım. umarım tekrarlanmaz. minikle mutlu, huzurlu bı omur gecirirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
çok teşekkür ederim. ama bu konuda bilinçli we kendinizden emin olarak gözükün bu tip insanlar bilgi edinen kişilerden korkuyorlar.umarım sizde en kısa zamanda kurtulursunuz. ki ben şimdilik kurtuldum biras daha büyüsün apartmanda tehlikeli köpek diyerek sorun çıkaracaklarına eminim :P buarada belediye kaydı için gerekli bir takım belgeler isteniyormu ? isteniyorsa bunlar nelerdir biliyormusunz ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
o konuyla ılgılı benım de bı fıkrım yok ben de merak edıyorum. arastırıyorum ben de yaptırmadım kayıt henuz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
forumda bununla ılgılı bılgı var. ama sehıre ve semte gore bıle degısıyomus sanırım kımılerı ucret alıyomus kımılerı almıyomus. veterınerden alınan kımlık gereklıymıs karma ve kuduz asılarına bakılıyomus ıyı de benım kopegım daha ılk asısını oldu kuduzu kasımda olcak ?? anlamadımm ne yapcam
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
siz biras daha bekliceksiniz ozaman,sanırım bunun sonucunda resmi nüfus weriyorlar köpeğimize diymi ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
forumda ızmır de nerde yapıldıgını falan yazmıslar ama ben ne yazık kı baglı oldugumuz beledıyeyle ılgılı henuz bılgı bulamadım. ve maıl de atılmıyo sıtelerınden. her kuduz asısından sonra yenılemek gerekıyormus bır de.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
izmirin hangi semtinde oturuyorsunuz?
ben gölgeyi buca çıkışı otaban girişindeki belediye veterinerlik bla bla dairesinde kaydettirdim. aşısı yoksa bir kuduz aşısı yapıyorlardı sanırım. aşıları karnesinde kayıtlı ve o çağ için tamsa sadece bir kimlik çıkartıp kimlik numarası ve bunun yazılı olduğu metal bir kolye veriyorlar. bunun içinde bir sene önce 10 lira vermiştim diye hatırlıyorum. kolyeyi tasmasına iliştirmeniz için veriyorlar. olaki kaybolursa o numaradan kim adına kayıtlı olduğu kolaylıkla tespit edilip yuvasını bulabiliyorlar. bu işlemi yaptıysanız ve ev kendi evinizse korkmayın hiç, dozerlede gelseler alamazlar kızınızı sizden. havlıyo deseler ses ölçümü için gelip şikayetci daireye kamp kurup ses dinlerler. rahatsızlık derecesini aşıp aşmadığını bilimsel olarak tespit ederler. ama eviniz kiraysa ve anlayışsız bi ev sahibiniz varsa, olay ona aksettirilip başınızı birde onunla derde sokmaya çalışacaklardır. böyle bir durumda canınız biraz fazlaca sıkılacaktır... bulunduğunuz yeri yazarsanız gidebileceğiniz belediye veterinerini bulabilirim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
ya hiç korkma senin elinden köpeği alamazlar sen buna karşı gelmedikçe sen vermek istemiyorsun onalr senin elinden köpeği almazlar diyelim şimdi aldı ama diğer tarafta bunun cezasını çok fazla öder sen hiç korkma ama o senin elinden köpek alamazz pislik adam ilk başta diğer köpekleri attırsın o zmn
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
ben izmirde üçyolda oturuyorum.konak a bağlıyız
pislik hemde ne pislik. kızımı ilk gördüğünde kendi ewine kıl kaçarmı die endişeleniodu resmen hasta yaaa.bidaha hawlıo derse cewap olarak "Sizin kadar hawlamıo" dicem hasta oldum ya şuan için kapattım çenesini ama bi 2-3 ay sora yeniden başlıcak ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
herkese merhaba... Kardeşim hiç korkma sen. Kimse kimsenin köpeğini yanından aldıramaz. Bunların hepsi toplumun cahilliğinden ve bahsettiğiniz apartman yöneticisi gibi ağıza alınmayacak küfürler edilesi kıl adam(!)lar yüzünden oluyor. (gerçi ne kadar adam denilebilir böyle bi sığıra) Bu tipler evlerinde muhabbet kuşu beslerler, akşama kadar cır cır öter. madem öyle odan rahatsız ol be mal adam! Benim evimde şuan Efe adında 1.5 yaşında bir Sultan papağanım var ve sabahtan akşama kadar, güneş gördüğü her dakika durmadan ıslık çalıyo, aşırı yüksek sesle ötüyo, veya ben evde yokken korhan korhan diye bağırıyo balkondan. Ve komşulardan hiçbiri gelip de Efe'den rahatsız olduk demiyolar. "Hatta yau ne güzel ıslık çalıyor bu hayvan" diyolar sırıtarak. Herneyse anlatmak istediğim toplumumuzdaki köpeklere karşı olan önyargı. Ben ailem istemediği için köpek alamıyorum ama 2 ay sonra doğum günümde arkadaşım hediye etti numarasıyla bir Labrador Retriever alıcam evime =)) Eminim ki Beaut arkadaşımın bahsettiği modelden bi beyamca veya hanımteyze köpeğimle uğraşmaya çalışacak. Tabiki ilk önce belediye kaydı, kimlik gibi yasal işlerini halledicem köpeğimin. Ha yine bi şekilde polislerle köpeğimi benden almaya gelirlerse, ki hemen karşımız karakol, yaparlar da... Boğazıma bıçak dayarım yine de oğlumu vermem kimseye. Böyle dedim diye psikopat falan sanmayın hemen =) gayet temiz bir sicilim vardır =)) Konu köpeğimse, veyahut değer verdiğim herhangi bir canlıysa iş değişir. köpeğimle uğraşan adamın kabusu olurum. Ona hayatı zindan ederim. Ki bir daha haddini aşıp da başka canlıların hayatlarıyla ilgili kararlar alamasın kendi başına. Arkadaşın da dediği gibi böyle tipler kendinden bilgili adamlardan korkarlar. Ama kendilerinden güçlü adamlardan ödleri kopar. Ve böyleleri bu dilden anlar!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almak, benden, istiyorlar |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |