|
|||||||
Köpekler Genel icinde Köpüşlerinizi Resimleri İle Anlatın.. konusu , 1. resimde tüylerini mi kestiniz? Ayrıca galba her tatlı köpeğin içinde bir canavar var....
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#16 |
|
|
1. resimde tüylerini mi kestiniz? Ayrıca galba her tatlı köpeğin içinde bir canavar var.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Hepsi birbirinden güzel nazar değmesin bu dünya tatlısı dostlarımıza ve zeyto böyle hoş bir konu açtıgın için ben kendi adıma teşekkür ediyorum..
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
buda bizim minik(!)
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
resimlerin üzerine tıklamanız gerekiyor neden böyle oldu anlamadım ama
neyse ... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
husky bihter o ne şeker bişi yha maşallah çhok dadku
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
teşekkür ederiz benim kızım gerçekten bir efsane
ve efsaneler dünyaya sadece birkez gelir oda benim oldu )) |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
çok saolun yaa
çok fena şımardık biz şimdi ) çok teşekkür ederiiiz )) |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
![]() ![]() ayy bnm köpüşmm acaayp hımbıl,uykucu ve hiç bi köpeğin olmayacağı kadar yaramaz şımarık ve oyuncu....cadıım bnm oğluşmm çoook seviyommmmmmmmmmm seni![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Hepinizin köpekleri çok tatlı maşAllah bazılarını göremesem de bence onlarda çok tatlıdır :: ) Benim de bir tane köpeğim var Bundy isminde bir aylıkken duraktan buldum arabaların geçtiği yere çok yakın, ezilir dedim kıyamadım, aldım. Şimdi dokuz aylık oldu. Özellikleri olarak; ev sahipleri dışındaki insanlardan pek hoşlanmaz, hızlıca koşup tos vurmayı çok sever, ben uzak bir yere gittiğimde iştahtan kesilme huyu yoktur hep itinayla yer. Birkaç resmini koyayım.
![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 22-02-09 " tarihinde saat 02:37 itibariyle Buddy Bundy tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Bizim Kızımızda Oldukça Yaramazdır Misafrleri çok Sever Hatta Zil çaldığında Kapıya Gitmezsek Kapının önünde Oturur Ağlar Kendisi
İKİNCİ RESİMDE 1,5-2 AYLIK FALAN ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| buraya!!!, miniature, olanlar, pinscher'i |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|