köpeğimin bu inadı yok mu:)

Köpekler Genel icinde köpeğimin bu inadı yok mu:) konusu , 15 yaşındaki kızım tıpkı benim gibi inanılmaz inatt en sevdiği şeylerden biri ben evde yerleri paspasladıktan hemen sonra aynı yerlerin üzerinden geçerek patilerinin izini bırakmak,ve beni delirtmek tabi artık bunu ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-07-08, 10:26   #1
pinki

pinki üyesinin avatarı

Blog Başlıkları: 3
Talking köpeğimin bu inadı yok mu:)

15 yaşındaki kızım tıpkı benim gibi inanılmaz inatt
en sevdiği şeylerden biri ben evde yerleri paspasladıktan hemen sonra aynı yerlerin üzerinden geçerek patilerinin izini bırakmak,ve beni delirtmek tabi
artık bunu kasıtlı yaptığını biliyorum
ya bide cok ilginç bi huyu var,salonun tahta parkelerinin üzerinde sık sık gidip yürüyor,yürürken çıkardığı takırtılar ona keyif veriyor sanırım bi tek o odada o sesi duyabiliyor ve sık sık yapıyor bunu. bide kapısı aralık giysi dolaplarının içine girip saf saf oturmayı huy edindi
acaba artık yaşlılıktan mı bu tuhaflıkları yoksa sizce nedir

Bu mesaj en son " 12-07-08 " tarihinde saat 10:35 itibariyle pinki tarafından düzenlenmiştir....
pinki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-08, 19:53   #2
aybikeboni

aybikeboni üyesinin avatarı

Varsayılan Cvp: köpeğimin bu inadı yok mu:)

ouf benim oğLuşumda çok inat bir tehLike anında tasmasından tutmak istiyorum o bölgeden çekmek istiyorum onuu ama hemen yere oturuyor ve kaLkmıyo bende kuCaıma aLmak zorunda kaLıorum herkes bise bakıo benCe senin kızının biras Canı sıkıLıyor sanırım yada diikat çekmek istiyor,merak ediLmek istiyor oLabiLir
aybikeboni Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
inadi, kopegimin, mu:)

Konu Araçları
Mod Seç