|
|
Köpekler Genel icinde köpeğimin bu inadı yok mu:) konusu , 15 yaşındaki kızım tıpkı benim gibi inanılmaz inatt en sevdiği şeylerden biri ben evde yerleri paspasladıktan hemen sonra aynı yerlerin üzerinden geçerek patilerinin izini bırakmak,ve beni delirtmek tabi artık bunu ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
15 yaşındaki kızım tıpkı benim gibi inanılmaz inatt
en sevdiği şeylerden biri ben evde yerleri paspasladıktan hemen sonra aynı yerlerin üzerinden geçerek patilerinin izini bırakmak,ve beni delirtmek tabi ![]() artık bunu kasıtlı yaptığını biliyorum ![]() ya bide cok ilginç bi huyu var,salonun tahta parkelerinin üzerinde sık sık gidip yürüyor,yürürken çıkardığı takırtılar ona keyif veriyor sanırım bi tek o odada o sesi duyabiliyor ve sık sık yapıyor bunu. bide kapısı aralık giysi dolaplarının içine girip saf saf oturmayı huy edindiacaba artık yaşlılıktan mı bu tuhaflıkları yoksa sizce nedir ![]() Bu mesaj en son " 12-07-08 " tarihinde saat 10:35 itibariyle pinki tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
ouf benim oğLuşumda çok inat bir tehLike anında tasmasından tutmak istiyorum o bölgeden çekmek istiyorum onuu ama hemen yere oturuyor ve kaLkmıyo
bende kuCaıma aLmak zorunda kaLıorum herkes bise bakıo benCe senin kızının biras Canı sıkıLıyor sanırım yada diikat çekmek istiyor,merak ediLmek istiyor oLabiLir![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| inadi, kopegimin, mu:) |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |