|
|
Köpekler Genel icinde Hadi Oğluma isim bulalım :) konusu , Oğlum 30 günlük golden bir yavru biz isminde karar veremedik birde sizin önerilerinizi almak istedim yardım edin lütfen Benim düşündüklerim; Oğlum,Cris,ve Venzadır....
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Oğlum 30 günlük golden bir yavru biz isminde karar veremedik birde sizin önerilerinizi almak istedim yardım edin lütfen
Benim düşündüklerim; Oğlum,Cris,ve Venzadır. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bence türkçe isim olmalı
![]() Eğer yerınde duramıyorsa "Şımarık" vb. olabilir Tam bir beyefendiyse çeşitli isimler kullanılabılır ![]() Ornek vereyım "Kaymak, Efe, Deniz, Köpük, Cesur, Aslan, Badem, Bulut, Çakıl, Haydut, Herkül, Votka" benim beğendim bazı isimler bunlar Kolay gelsin ..Bu mesaj en son " 18-09-08 " tarihinde saat 19:24 itibariyle pisicik tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çok güzel isimler önerdin teşekkür ederim Valla çok kararsızım doğrusu
Lucas,Bulut bunlarda aklımda olanlar |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
aslında ''body'' ismi de çok güsel.benim çok hüşuma gidiyor
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
body güzel isimde çok klasikleşti ya o bakımdan sıcak bakmıyorum
tşk yinede, Yokmu başka fikri olan ? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kimbos xD
GüzeL attım ama tuttuu x)) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bence yabancı kökenli isimler yerine türkçe kökenli bir ismi olsun
olmaz mı? (: ama çççookkkk güzel bir oğlan bu....... (: birlik de uzun sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim...... (: |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zeytin, Tarçın, Roka, Karamel, Dut, Efe, Paşa, çekirdek Vs.....
Ya Ben De Sırf Mutfaktan Gittim Ya Hu..... (: Bu Ilk Iki Ismden Biri Olursa Benim çocuklardan Biriyle De Adaş Olacak.... (: |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ahah valla tüm mutfak ürünlerini saydın yahu =D Paşa çok klasikleşti ya herkezde bi Paşa sevdasıdır Gidiyor
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
paşa kaybettiğim kedimiz ismiydi, buarada yazılan isimlerin hepsi var ben de.....
hepsi sokağımız da (: genellikle kedilerimin ismi...... ve tarçın da kaybettiğim köpeğimindi zeytin zaten malum şuan tam karşımda uyuklamak da.... (: ama bu mutfaktan giden isimler daha ılımlı ve mülayim yapıyor inan bana (tecrübeyle sabit) (: ve sanırım benimde mutfağa gitmem lazım ruh halime sözcü oldu resmen ...... karnım acıktı ya hu (: |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ya bi görsen yersin ablası sizinkiler gibi pek tatlı ne koysam diye şaşırdım ya Bak acıktırdık senide hadi git bakalım afiet olsun
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
çok teşekkür ederim (:
ya ben resmen kendi kendimi açıktırdım...... (: eminim öyle, çoookk masum..... ama inan bana mesela bu çocuklarda da böyledir, söylemi sert ismler karakter açısındandan zor kişilikler taşıyorlar,, daha yumuşak kulağa hoş gelen isimlerde daha mülayim,sevecem oluyorlar, bu dostlarımızda da aynı, zeytin söyleyiş olarak da sert ve mizacı da böyle oldu ki inan bunu hiç istemezdim (: ama şirin inanılmaz naiftir...vs vs.... tamam tamam ben gittim birşeyler atıştırmalıyım (: |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Anlıyorum çok haklısın evet söylemi yumuşak birşeyler bulmak lazım birde oğlumun tipine yakışır birşey istiyorum çok çikin ablası ya
aa sen daha yemedinmi hadi koş bakalım |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni isimler buldum
![]() Sütlaç, Reis, Dost, Fındık, Buz, Şans, Şanslı, Ares, Gece, Gölge, Pati, Boncuk *Altını cızdıgım ısımler cok hosuma gıdıyor ![]() Bu mesaj en son " 18-09-08 " tarihinde saat 22:38 itibariyle pisicik tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bulalim, hadi, isim, ogluma |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |