|
|||||||
Köpekler Genel icinde Alman Kurdu arıyorum (Kargoylo yollayabılırsıniz) konusu , Bakamıycak Olanlar veya baska problemi olanlar bana verebilirler Böylece hem benim bir Köpeğim olmuş olur hemde Ona can dostum olarak en iyi şekilde bakablirim.. Malatyada oturuyorum Diğer illerde olanlar kargo ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Bakamıycak Olanlar veya baska problemi olanlar bana verebilirler Böylece hem benim bir
Köpeğim olmuş olur hemde Ona can dostum olarak en iyi şekilde bakablirim.. Malatyada oturuyorum Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim Erkek arıyorum Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Zaman ayırabılırım ( Bize gelcek köpegın hiç boş kalma sansı yok msn ekleyenlerde detaylı konusulacak ) Tatile filan gitmeyiz onun için yalnız kalma ihtimali yok Daha önceden baktım Düzenli kontrole götürebilirim hakankoyunoglu@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Gncellllllllllllllllllllll
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ben yeni üyeyimde pardon ama arkadasım bi canlıdan bahsediyoruzz kargoyla gönderirseniz ücreti karsılarım diyosunuzda esyamıki bu kargoyla gönderilsin bi canlıdan bi hayvandan bahsediyoruz herhangi cansız bi esyadan değill paket yapıp gönderilsin eğer köpek beslemek istiyosan gider alırsın kargoyla istemezsin...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| (kargoylo, alman, ariyorum, kurdu, yollayabilirsiniz) |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |