Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Köpek Forumları > Köpek Sağlığı

Köpeğimin Ayağı kırıldı

Köpek Sağlığı icinde Köpeğimin Ayağı kırıldı konusu , Arkadaşlar yavru bir huskym var çok hareketli çok mutlu ama dünden bugüne bi hhalsizdi mama yemiyordu şırıngayla yedirdim biraz mamasını değiştirmiştik ondan mı bilmiyorum halsizdi baya sabah 8 dedim mi ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-10-08, 21:52   #1
Baymte

Unhappy Köpeğimin Ayağı kırıldı

Arkadaşlar yavru bir huskym var çok hareketli çok mutlu ama dünden bugüne bi hhalsizdi mama yemiyordu şırıngayla yedirdim biraz mamasını değiştirmiştik ondan mı bilmiyorum halsizdi baya sabah 8 dedim mi koşardı ama bugün öyle bişey olmadı ben öğlen şırıngayla şurup içirmiştim yukarı bilg masası kadar yüksekliğe şurubu verdim aşşağıya indim pirinç lapası alıp geliyordum bi bağırış bizim köpek atlamış ayağını kırmış sallanıyor resmen ağladım onu öğle görünce çığlık atıyordu sonuçta kırılmış kliniğe götürdük ben bişey yapamam dedi röntgen vs yokmuş gop da bi veteriner varmış özel ona götürdük 300 ytl istedi röntgen vs falan ama bu kadar maddi durumumuzda yok ha diyince de o kadar miktar bulunmuyor avcılarda istanbul üni avcılar kampüsü veteriner fakültesine gittik . gittikte neye gittik koskaca fakültede 2 tane kişi var ne röntgen hiç bişey yapamıyorlar ayağını sardılar bizi yolladılar yarın erken gelin o zaman röntgen çekilir dedi e benim okulum var akşam geliyorum babamın işi var o da akşam geliyor biz sizce napmalıyız görünce içim acıyor YARDIM EDİN LÜTFEN
Baymte Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-10-08, 23:20   #2
venüs

venüs üyesinin avatarı

Varsayılan Cvp: Köpeğimin Ayağı kırıldı

bir tanıdığınız yada akrabanız falan yok mu hayvancqağızı yetiştirsin veteriner hekimlerine

sakat kalabilir röntgen olmadan yapılan sargıyla

kemiği röntgensiz oturtamazlar
venüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ayagi, kirildi, kopegimin

Konu Araçları
Mod Seç

Saat 14:25.