|
|||||||
Köpek Sağlığı icinde Golden Çok Hasta-Yardım konusu , Köpeğim ,oğlum yemek yemediği ve su içmedi şikayatiyle gittiğimz vet.de antibiyotik tedavi gördü kantahlilinde karaciğer alp değeri 265 yüksek ve kolestrolü yüksek çıktı 500 küsür. tam tedaviyie kestiğimz günün sonrdasında ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Köpeğim ,oğlum yemek yemediği ve su içmedi şikayatiyle gittiğimz vet.de antibiyotik tedavi gördü kantahlilinde karaciğer alp değeri 265 yüksek ve kolestrolü yüksek çıktı 500 küsür. tam tedaviyie kestiğimz günün sonrdasında epileptik kriz geçirdi biz bilmediğimz için ölüyor sandık çok korktuk sonrasında fakülteye gittik, sadece acil olarak krizi kesmek için luminal alıyoruz daha ne olduğunu karaciğer enziminin hala niye yüksek olduğunu bilmiyoruz herhalde pazartesi sonografi ve safra asidi testi yapıcaklar, konuyla ilgili tecrübesi olan hastalıa bağlı epilepsi krizi geçiren hayvan yakını veya vet. varsa hertürlü fikri ihtiycacım var daha 6 aylık bebek sayılır bu yaşta böyle ağır birşey geçirmesi çok üzdü bizi... hala halsiz yerinden kalkmıyor, krizleride fokal şekilde devm ediyor ilaç aldıı halde....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
kimse yokmu konu hakkında tecrübesi olan luminal kullanmış epilepsi krizi geçiren köpek sahibi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
öncelikle geçmiş olsun.benim köpeğimin böyle bir sorunu yokama destek olmak istedim.karaciğer ve kolestrol değerlerine dair bir araştırma yapmadım henüz ama epilepsisi buna bağlı olabilirmiş.ben de internetten araştırdım.refleksel epilepsi başka bir hastalığa bağlı olarak çıkabiliyormuş.yürütebildiğim en mantıklı tahmin bu çünkü daha bu kadar küçük bir köpeğin böyle hastalıkları bir arada geçirmesi tesadüf olamaz.ama eğer hastalık ırsiyse,yani nedeni bilinmeyen epilepsiyse,karaciğer tahlilleri halledildikten sonra epilepsiye yönelik tedaviye başlamalısınız.hafifletici ilaçlar var.tabi bir olasılık daha var.beyinde oluşan bir sorun nedeniyle de bu problemleri yaşıyor olabilirsiniz.o yüzden tomografi de çektirmenizi öneririm.tek yapabileceğim bu.inşallah en yakın sürede sağlığına kavuşur.inşallah çok iyi olur.çok geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
teşekkürler cvbınz için dün sabah oğlumu kaybettik maalesef bu acı nası anlatılır veya nasıl atlatılır hiç bi fikrim yok hiç geçmeyecekmiş gibi onsuz uyumak onsuz kalkmak onsuz dolaşmak onsuz herhengi bişey yapmak okadr anlamsızki okadr can çekiştiki okadr eksik müdahaleler yapıldıki koca ist. vet. fakültesinin acil diye hiçmüdahale yapılmadan sadece serumla sabaha çıkılmasını bekleyen bir odasında son nefeslerini vermeyi bekleyerek inledi inledi durdu küçücük hayvan, ne bir kalp dinleme ne bir ağrı kesici ne bir ateş düşürücü allah kimseyi bukadr çaresiz bırakmasın kimseye buacıyı bukadr erken yaşatmasın, burdanda herkes bilsin gece dostunuza sahip çıkacak acil müdahalelerde buluncak hiçbir muhatabınız yok fakültede üşümesin die üstüne konucak havlu bv. bir parça bile bulunmadı hayvana uyutulamk için reçetesin elime tutşturduklarında onu bile almak istemeden kendi veda etti canım herşeyim oğlum, asil büyüdü ve erken ama asil öldü, tarifi telafisi imkansız, cennet diye biyer varsa umarım benim cennetim onun yakını olur, rahat uyu ve affet beni oğlum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
çok üzgünüm geçmiş oslun ne diyim :/ üzmeyin kendinizi ölüm bazen kurtuluştur keşke ölmeseydi ama elden ne gelir
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| golden, hasta-yardim |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |