emzirme dönemi iç parazit

Köpek Sağlığı icinde emzirme dönemi iç parazit konusu , Kızım bana gelmeden önce çiftleşmiş hamile olduğundan haberimiz yokken 2 karma aşısını oldu.hamile olabileceğinden şüphelenip veterinere götürdük %70 hamile dedi ben ultrasyona sokmasını istedim fakat erken olduğunu söyleyip 10gün sonra ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-02-10, 12:28   #1
süpürgesizcadi

İzmir
Varsayılan emzirme dönemi iç parazit

Kızım bana gelmeden önce çiftleşmiş hamile olduğundan haberimiz yokken 2 karma aşısını oldu.hamile olabileceğinden şüphelenip veterinere götürdük %70 hamile dedi ben ultrasyona sokmasını istedim fakat erken olduğunu söyleyip 10gün sonra gitmemi istedi benden. 9.gün kızım doğum yaptı.ihmali olduğunu düşündüğüm için vet. Değiştirmeye karar verdim dün iç parazit hapı-aşısı vardı eski ve yeni vet. Aradı bende emzirdiğini söyeyince eski vet. Emzirmesi bitsin dedi yeni vet. İse sakıncası yok getirin dedi.arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.başından buna benzer bir olay geçen ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim!
süpürgesizcadi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
donemi, emzirme, parazit

Konu Araçları
Mod Seç