|
|
Köpek Sağlığı icinde emzirme dönemi iç parazit konusu , Kızım bana gelmeden önce çiftleşmiş hamile olduğundan haberimiz yokken 2 karma aşısını oldu.hamile olabileceğinden şüphelenip veterinere götürdük %70 hamile dedi ben ultrasyona sokmasını istedim fakat erken olduğunu söyleyip 10gün sonra ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İzmir
|
Kızım bana gelmeden önce çiftleşmiş hamile olduğundan haberimiz yokken 2 karma aşısını oldu.hamile olabileceğinden şüphelenip veterinere götürdük %70 hamile dedi ben ultrasyona sokmasını istedim fakat erken olduğunu söyleyip 10gün sonra gitmemi istedi benden. 9.gün kızım doğum yaptı.ihmali olduğunu düşündüğüm için vet. Değiştirmeye karar verdim dün iç parazit hapı-aşısı vardı eski ve yeni vet. Aradı bende emzirdiğini söyeyince eski vet. Emzirmesi bitsin dedi yeni vet. İse sakıncası yok getirin dedi.arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.başından buna benzer bir olay geçen ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| donemi, emzirme, parazit |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |