|
|||||||
Köpek Sağlığı icinde bana yardım edin konusu , 9 aylık çok şirin vede akıllı bir sibirya kurdum var son 10 gündür belirli bölgelerden topak halinde tüy çıkartıyo kimisi uyuz dedi kimisi yaşına giriyo dedi kimi tüyleri büyüyo dedi ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
9 aylık çok şirin vede akıllı bir sibirya kurdum var son 10 gündür belirli bölgelerden topak halinde tüy çıkartıyo kimisi uyuz dedi kimisi yaşına giriyo dedi kimi tüyleri büyüyo dedi çok kararsız kaldım ve napacamı şaşırdım bana yardım edin ltf![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veterinere gittiniz mi?Çünkü çevredeki insanlara kalsa,hepsi ayrı bir şey söyler.Ne yapacağınızı bilemezsiniz.Benim köpeğim de hasta şu an ve çevredeki insanlar da sadece kafamızı karıştırdılar.Bence hemen bir veterinere başvurun.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
köpeğinizde bir gelişme var mı?merak ettim,umarım iyidir...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konya
|
Burda bizim söyleyeceklerimizde kafa karıştıran olabilir. Veterinerden Yardım alın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Her zaman söylüyorum bu tür durumlar üzücü sonuçlara yol açabilir bir veteriner hekime gitmek en doğrusu.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
aslinda söylüyebilceğim ekendi bigi çerçevem işinde şunu diyeiblirm sibirya kurtlari 0 ın altidna derecelerde yaşamya aliştiği için sıcak bölgerlere geldiğinde bu çok normla ddie bakiorum ben yaani sibirya kurtlari 70 yıl yaşarken sibiryada türkiye bibi ılıman iklime gelidğinde yaş ortalamasi 40a düşüo böyle bi bağlanti kurdum ben ama siz genede bi veterienere danişinzi (=
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana, edin, yardim |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |