|
|
Köpek Sağlığı icinde Alıntı-KANSER BİR KÖPEK konusu , meme kanseri oldu köpeğim.cebimdeki paraler sadece iğnesine yettiği için her hafta başka bir veterinere götürüyorum.ameliyat parasını duyunca ben size dönerim diyorum sokakta şila önde ben arkada ağlaya ağlaya gidiyorum.el insaf ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
meme kanseri oldu köpeğim.cebimdeki paraler sadece iğnesine yettiği için her hafta başka bir veterinere götürüyorum.ameliyat parasını duyunca ben size dönerim diyorum sokakta şila önde ben arkada ağlaya ağlaya gidiyorum.el insaf diyorum.600 lira emekli maaşı alıpta 400 lira kira ödeyen babam 650 lira ameliyat parasını nasıl ödüycek.saat 4 oldu ve mamasına dokunmamış bile şila şimdiye kadar.onu sokaktan bulduğumda birgün bunları yaşıycamızı düşünmeden paltomun içine saklayıpta götürmüştüm eve.ama yılmıycam bulucam bi çaresini.bana bir gram bile yardımcı olmayan belediyemizin veterinerlik hizmetlerinide burdan kınıyorum.
-------------------------------------------------------------------- Alıntıdır! Bir sitede buldum bu ilanı, ve elimizden birşeyler geleceğini umarak paylaşmak istedim! Kişinin iletişim bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum, haber verceğimm... ! Lütfen birşeyler yapalım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
süper..umarım izmir de oturuyordur!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Evet izmir de oturuyor... ???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
kişisel bilgilerine ulaşabildin mi peki,? ben bi kaç veterinerle görüşücem elimden geleni yapmaya çalışıcam
Umarım bugüne kadar milyarlar kazandırdığım veterinerler bu sefer bir hayır işi için bana elinden gelen manevi desteği gösterir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Malesef henüz ulaşamadım. sanırım pc başında değil. ama benim şimdi çıkmam gerekiyor.
okula gideceğim. akşam gelince haberleri iletirim... Umarım tedavi olabilir bu yavrucak.. Çok zor durumda gerçekten... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Sevinirim, umut vermek istemem ama görüştüğüm yerlerden olumlu cevaplar alırsam aramayı düşünüyorum kendisini....Ne olacağı belli olmaz bakarsın olur, ulaşabileceğim bir bilgisi bulunsun elimin altında?
Bu mesaj en son " 19-03-09 " tarihinde saat 11:51 itibariyle merve çağrı tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
oznurbetulozbek@hotmail.com
cep: 05438676307 iş: 441 42 91 iletişim bilgiler... lütfen elimizden geleni yapalım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ben İzmir Balçova'dayım...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
ben önce bir görüşeyim de boşuna ümit vermeyelim.Umarım olumlu cevap alırım..haber veririm
İlgin için teşekkürler şivacım |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Yarın Öznur Hanım la buluşup şilayı veterinere götürücez.Burak bey elinden gelen yardımı yapacak..
Bundan sonrası için şila ya dualarınız gerekecek! Bu mesaj en son " 20-03-09 " tarihinde saat 16:19 itibariyle merve çağrı tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
Ay innamıyorum !! çok sevindim gerçektennn !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alinti-kanser, kopek |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |