|
|||||||
Köpek Irkları icinde Staffordshire konusu , Temel Özellikleri Güçlü, kaslı, aktif ve çevik bir köpektir. Savaşçı, ama sakin ve itaatkar. çocuklara, özellikle aile üyelerine karşı hoşgörülü. Efendisi uğruna canını verecek kadar fedakar. Evde uyuması gerekir. Neler ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Temel Özellikleri
Güçlü, kaslı, aktif ve çevik bir köpektir. Savaşçı, ama sakin ve itaatkar. çocuklara, özellikle aile üyelerine karşı hoşgörülü. Efendisi uğruna canını verecek kadar fedakar. Evde uyuması gerekir. Neler Yapar? Köpek dövüşlerinde kullanılırdı. Daha sonra, on yıllar boyunca unutuldu. 20. Yüzyıl'da Amerikalı köpek severlerin dikkatini çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nde Avrupa'da belirlenen standartlara göre biraz daha iridir. Kökeni Bu cins 19. Yüzyıl'da İngiltere'nin Staffordshire bölgesinde yetiştirildi. Bulldog'un çeşitli terrierlerle çiftleştirilmesiyle elde edildi. Uzun bir unutuluş döneminden sonra 1935'de köpek gösterilerine yeniden döndü. Familya: Terrier, mastiff (bull) Diğer Adları: Statfordşayr Bul Teriyeri Rengi: Baskın kızıl; açık kahverengi; beyaz; siyah; mavi ile birlikte beyaz; herhangi bir gölgeli gri veya kahverengi; gri veya kahverengi ve beyaz Çıkış Yeri: İngiltere Çıkış Tarihi: 1800'ler Orjinal İşlevi: Fare avı, köpek dövüşleri Günümüzdeki İşlevi: Arkadaş Ortalama Ömür: 12-14 yıl Kilo Erkek/Kilo Dişi: 16-18/14-16 kg Boy Erkek/Boy Dişi: 46-48/43-46 cm |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Köpek Sahibiyim
|
süper cinstir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Staffordshire Sahibi Olan Yokmudur?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Ben olmayı istedim fakat apartman için uygun bi köpek değil maalesef
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Köpek Sahibiyim
|
belkide ama Kutay aslında öyle değil ya her yere uygundur bu canavar
fakat eğitim şarttır ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Köpek Sahibiyim
|
işte kardeş shadoww u buraya kadar getirdin ya helal olsun valla sana. benim kardeşim bu forumun hakkını verir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Köpek Sahibiyim
|
valla shadowu nerelere götürcem aşkım o benim tüm sitelerde varızdır
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Köpek Sahibiyim
|
o bir aşk
o bir tutku o bir sevda o bir oğul o bir yaramaz o bir ayı o bir dönmeyen tazmanya canavarı o bir içine golden kaçmış staff o bir dert o bir yalaka o bir can o bir dana o bir sıpa o bir iki üç dört SHADOWWW ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
benim var bi tane staff'ım çok akıllı çok çevik hayvanlar
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Köpek Sahibiyim
|
kesinlikle katılıyorum mükemmel ötesi bir candır
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ordu
Dostum Yok
|
Bir staff ariyorum nereden alabilirm
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Köpek Sahibiyim
|
stafff için daha önceden haberim olsaydı bulabilirdim arkadaşın köpekleri yawruladı ama yaza kadar beklerim dersen ayarlarım yine ÖZelden irtibarı kopartma ama
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Köpek Sahibiyim
|
|
|