Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Köpek Forumları > Köpek Irkları

Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?

Köpek Irkları icinde Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız? konusu , Öncelikle merhaba arkadaşlar sitenize daha yeni üye oldum sayenizde bir çok bilgi edindin bunun için teşekkür ederim. Köpeğimi 1 aylıkken bir yol kenarında yaralı bi şekilde buldum ve veterinerde ameliyat ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-10-09, 11:55   #1
schatz

Varsayılan Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?

Öncelikle merhaba arkadaşlar sitenize daha yeni üye oldum sayenizde bir çok bilgi edindin bunun için teşekkür ederim.
Köpeğimi 1 aylıkken bir yol kenarında yaralı bi şekilde buldum ve veterinerde ameliyat ettirdim büyük bir köpeğin saldırması sonucunda ağır yaralanmıştı. ameliyat eden veteriner ameliyattan sonraki yaşama ihtimali %20 demişti. geçirdiği ameliyat 6 tane kaburgası kırılmıştı fıtık olmuştu vede karaciğer ve bağırsaklarında ufak yırtıklar vardı. ufacıkken başından birsürü olaylar atlatmıştı ve ne güzelki köpeğim şuanda 7 aylık sağlıklı ve bizimle yaşıyor fakat cinsini tam bilemiyoruz. veteriner golden veya labrador olduğunu söyledi bzede öyle geliyor birde sizden fikir almak istedim.
köpeğim normal sarı açık kahverengi tonlarıdna goldenı andırıyor renkleri patileri beyaz tüyleri uzun kuyruğu yelpaze gbi uzun tüyleri var kulaklarıda yatık ancak bir golden kadar uzun değil . labrador olarak düşünüyoruz birçok özelliğide öyle gösteriyor anck 7 aylık olmasına rağmen 8. ayına giricek neredeyse ama köpeğim hala çok ufak normal bir 7 aylık labrador yada golden yavrusu kadar gelişmiş değil. kafası oldukça küçük burnu kalın değil ve rengide siyah değil kahverengidir.son birşey sormak istiyorum kulağının biri düştü fotoğraflardada göreceksiniz sebebini öğrenebilirmiyim nasıl düzeltebiliriz fotoğraflarını paylaşıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Eklenmiş Resimler
Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?-image_sb_50jpg  Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?-image_sb_47jpg  Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?-image_sb_11jpg  Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?-kkkjpg  Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?-140620092139jpg  

Bu mesaj en son " 29-10-09 " tarihinde saat 15:11 itibariyle schatz tarafından düzenlenmiştir....
schatz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-10-09, 20:17   #2
atabey2

Varsayılan Cvp: Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?

bana kırma geldi ama golden ve labradora benzetemedım renkleri benzeyebilir ama sokak köpeğide olsa cinssiz de olsa senınde bir köpeğin olmuş mutlu yaşamlar :=)
atabey2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-09, 22:18   #3
lucky and me

lucky and me üyesinin avatarı

Varsayılan Cvp: Köpeğimin cinsini bilmiyorum bi bakarmısınız?

kırma golden bundan eminmmm
lucky and me Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
bakarmisiniz?, bilmiyorum, cinsini, kopegimin

Konu Araçları
Mod Seç