|
|||||||
Köpek Eğitimi ve Psikolojisi icinde lütfn acil yardm...evde yanlız kalınca sürekli havlıyor!! konusu , teriyer cinsi köpeğim evde yanlız kalınca sürekli 5-10 dakika değil bıkmadan devamlı havlıyor hayır diyorum kızıyorum... anlamıyo... ona nası öğretebilirim?? havlıyor komşular rahatsız oluyor diye bir yere de çıkamıyoruz... lütfen ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
teriyer cinsi köpeğim evde yanlız kalınca sürekli 5-10 dakika değil bıkmadan devamlı havlıyor hayır diyorum kızıyorum... anlamıyo... ona nası öğretebilirim?? havlıyor komşular rahatsız oluyor diye bir yere de çıkamıyoruz... lütfen yardım edin....
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
ona giydiğin bir kazağı ver. eski bi kazak olsun
bizim arkadaşın köpeğinde işe yaramıştı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
onunlamı oynasın?? yani kokumu alınca havlamaz mı diosn??
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
evet ama kesin değil
bazı köpeklerde işe yarıyor bazılarında yaramıyor. sahibinin onu yanlız bırakması hoşlarına gitmiyor. birde balkon kapısının aldına pet çıkışı yapabilirsin belkide ara sıra balkona çıkarsa bağırmaz evde sıkılıyor büyük ihtimalle. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Balıkesir
|
Küçük mü ki köpeğin ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
balkon kapısı açık oluyor zatn bakalım işe yarar inşallah... 6 aylık küçük sayılır yani...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Balıkesir
|
Hıı anladım..
Umarım işe yarar..Hep gördüyse seni yanlız kalmadıysa seni arıcaktır büyk ihtmal..Ağlar .. bnmki öle yapıo. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
ağlamayı bırak havlıyor işte... bütün apartman inliyor sestn... nese ilgin için sağol
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
sen sitede arama yaptır. apartıman da köpek besleme ,ile ilgili kanun ve işlleyişin olduğu bi yazı vardı arkadaşlarımızdan birinin paylaştığı. bi oku onu şikayet falan olursa en azından kendini savunacak donanımın olur. mesela artık beni şikayet edemiyorlar
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
senin köpeinde mi havlıyor?? yha bunun bi çözümü yokmu bulamassak annem işyerine götürück ve bi daha ev yüzü görmick pazar güleri ve akşamları yanlız kalıck yarına kadar bi çözüm bulmam lazım gerçektn kötü durumdayım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Balıkesir
|
ßu Tür Köpekler Yanında Sürekli ßir İnsan İster Özgecim. Yanlız Kaldıklarında İse Korktuğu İçin Havlarlar yani Ağlarlar Ofise Gitmesinden ßaşka Çaresi Yok Üzgünüm Yada Yalnız ßırakmayacaksın.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| havlamak, kopek, yanliz |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |