|
|||||||
Köpek Eğitimi ve Psikolojisi icinde Köpeğim Saldırganlaştı konusu , Merhaba köpeğim daha 5 aylık bazen deli gibi koşuyor kardeşine saldırıyor ve bazende beni ısırmaya çalışıyor bugün kardeşini çok kötü sıkıştırdı ve kardeşi altına kaçırdı ne yapmalıyım neden bu hareketleri ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
Merhaba köpeğim daha 5 aylık bazen deli gibi koşuyor kardeşine saldırıyor ve bazende beni ısırmaya çalışıyor bugün kardeşini çok kötü sıkıştırdı ve kardeşi altına kaçırdı ne yapmalıyım neden bu hareketleri yapıyor olabilir?
Yardım ederseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
aynı seyı goldie de yapıyo hatta suan da evın ıcınde odadan odaya delı gıbı kosuyo. goldie henuz ıkı aylık oldu. kardesını arkadasım almıstı bırlıkte hem gezer hem de oynarlar dıye bulusmustuk. rahat rahat gezsnler dıye tasmaları cıkardık ve bırakmamızla bırbırlerıne saldırmaları bır oldu. ısırdılar bırbırlerını ayırmak baya zor oldu kucuk olmalarına ragmen.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
neden böyle yapıyorlar acaba başka köpek kardeşinin yemeğini almak istese bile onu savunurdu hep, şimdi de ona saldırıyor ve beni ısırmaya çalışıyor deli gibi koşmasının ve beni ısırmaya çalışmasının ne anlama geldiğini çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
aynı saldırganlıgı benım köpegımde cocuklara yapıor sevmeye calıstımı bı anda canavara donuo kucagımdan kardesıme atlamaya calıstı bende tutunca benı ıssırdı yara ızı hala kolumda duruor bende merak edıorum cocukları gorunce bambaska bırı oluo o uysal masun kopek gıdıo canavar gelıo sankı :S:S:S
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
en az senın kadar ben de merak edıyorum bunu ama hıc bısey bulamadım yavru olduklarından kaynaklanıyo olsa gerek. ıkı hafta once bırbırlerınden ayırdıgımız ıcın aglıyorlardı ıkı hafta sonra bulustuk saldırdılar bırbırlerıne. ve benı de cok ısırıyo dıslerı cıktıgı ıcın oyle yaptıgını dusunuyorum ama bılemıyorum ne kadar dogrudur. ellerım hep yara ıcınde =)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
acaba kuduzluk belirtisimi??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
çiğ et veriyorum ondanda olabilir belki
( |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
yok cnm daha neler =) sanmıyorum ama veterınere danısmakta fayda var cumartesı gunu gıdecegız o zaman sorarım. genelde kopekler cocuklara karsı daha hassas oluyo bıldıgım kadarıyla. yanı benım kopegım ve tanıdıklarımın kopeklerı oyle. kopegım cok kucuk olmasına ragmen buyuklere yaklasımıyla cocuklara yaklasımı cok cok farklı mesela ben kızdgmda bıle bana karsı gelen kopek 3 yasındakı yegenımın tekme tokat ona bıseyler fırlatma gırısımlerıne sadece seyrcı kaldı hıc bısey yapmadı =)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
cıg et vermek kopegı saldırganlastırır mı bılmem ama zararlı oldugunu okumustum cok yerde. iç parazit hastalıklarına ya da enfeksiyonlara neden olabılırmıs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
Çiğ etten başka ne vereyimki kemik -et-köpük helva(beyaz saralle gibi
) bunları veriyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
etı haslayabılırsın. tatlı da oldukca zararlı. ben kuru mamayla beslıyorum arada ev yemegı verıyorum. hem kopekler ıcın de yemek tarıflerı var =) zor degıl ozel bı caba da gerektırmıyo ben bıtanesını denemıstım =) ya da kendın de biseyler uydurabılırsın cok zor degıl. sadece etle beslemen gerekmıyo bence.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
o kopek yasıomu
birincisi cıkolata vs cok sakıncalı körluk yapabılıo tavsıye etmem kendı mamasından baska bısey vermeyın dıolar veterınerler bencede cok haklılar ayrıca kopek bıskuvusu falan var alıp anlardan verebılrsın bence |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
köpek maması falan satiliyoda ona para yetermi evdeki yemek artıklarını veriyom birde kemik alıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
iyi bi bakım şart tabi kuru mama. arada ödül olarak kemik olabilir ama sakıncalı bence kılosu 5 ytl falandır mamanın tabi seni zorlucaksa bilemem en azından arada bir kuru mama vermelisin saglıgı ıcın
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı
|
Kemigin kilosu 75 Ykr köylerdeki çoban köpekleri mamaylamı besleniyor