Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Köpek Forumları > Köpek Eğitimi ve Psikolojisi

3 aylık rottweiler ım war yardımcı olursanız sewinirim

Köpek Eğitimi ve Psikolojisi icinde 3 aylık rottweiler ım war yardımcı olursanız sewinirim konusu , bakın herkezin peşine takılması erkek olan köpeklerde normaldir ben bir veterinerim neden diyosanız çünki erkek köpekler 6 ay veya 5 aylık ken ve üstü her gördüğü kişilere sürtünürler çünki erkek ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-12-08, 20:09   #16
RaKi

Arrow Cvp: 3 aylık rottweiler ım war yardımcı olursanız sewinirim

bakın herkezin peşine takılması erkek olan köpeklerde normaldir ben bir veterinerim neden diyosanız çünki erkek köpekler 6 ay veya 5 aylık ken ve üstü her gördüğü kişilere sürtünürler çünki erkek olan köpekler 6 aydan sonra özür dilerim ama edepsizlik yaparlar sürtünmeside o yüzdenama onu 6 aya kadar çok iyi eğitirseniz yada eğitime verirseniz düzelebilir. . .
RaKi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-12-08, 20:15   #17
RaKi

Thumbs down Cvp: 3 aylık rottweiler ım war yardımcı olursanız sewinirim

Djpink tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kendini sevdirmeye çalışması kadar normal bişey olmaz elbette ancak bu sizi korkutmasın diyebiliyorum siz verdiğiniz eğitime güvenirseniz ve dostunuz da size bunları dikkate alırsanız korkacak birşey kalmayacaktır diye düşünüyorum,kolay gelsin...
ama bunun sebebi onn yavru olması kendini sevdirmesidir herkez bnmle ilgilensin ister ama 6 aydan sonrada devam ederse bu erkek köpeklerin cinsindedir 6 aydan sonra edepsizlik yaparlar anlata bildimmi
Eski 15-12-08, 20:18   #18
RaKi

Varsayılan Cvp: 3 aylık rottweiler ım war yardımcı olursanız sewinirim

erkek köpekler herzaman sürtünürler her gördüğü kişiye koşarlar oyun yaparlar,kendilerini sevdirmek isterler bunlar onlraın cinsinde vardır haydi kolay gelsin
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
aylik, olursaniz, rottweiler, sewinirim, yardimci

Konu Araçları
Mod Seç