|
|||||||
Köpek Beslenmesi icinde nutra nuggets konusu , hepinize merhaba arkadaşlar... bu mamayı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan fikir istiyorum... biz kuzu etli hills kullanıyoruz oğluma ama duydugum bir kaç olumlu eleştiri ve hills e göre daha uygun ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Ankara
Köpek Sahibiyim
|
hepinize merhaba arkadaşlar...
bu mamayı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan fikir istiyorum... biz kuzu etli hills kullanıyoruz oğluma ama duydugum bir kaç olumlu eleştiri ve hills e göre daha uygun fiyata bulduğumdan bir de sizlerin fikirlerini almak istedim.. sanırım bu mamanın kuzu etlisi de var... oğlum golden retriever bu arada ve 20 aylık oldu.. mama yı kullanan arkadaşlardan özellikle fikir istiyorum.. şimdiden çok teşekkürler.. Bu mesaj en son " 20-11-08 " tarihinde saat 14:23 itibariyle despot tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
bu mamayı kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum bizde bugün daisy*ye aldıkk acayipp şekildee beğendii yarım tabak yemeyen daisy 2 tabak yedi bu mamadan ve çokda hoşnut kaldık harika bi mama veterinerimizden aldık bu mamayı nutra nuggets pupy aldık vee acayipp şekilde beğendi her çeşidi ve her yaşa göre var mamalarr ayrıcaa mütişş de hesaplı kesinlikle tavsiye ediyorum veterinerimizde Dünyanın en iyi mamalarından 2. sırada olduğunu söyledi ancak sadece vetimiz değil internetten de araştırdım ve böyle çıktıı ilk defa daisy bi mamayı bu kadar beğendi ayrıca içindeki kahverengi pirinçç mütiş faydalı köpekler için.. tüyleri güzelleştiriyor,tüy dökümünü azaltıyor,dışkının kokusunu azaltıyor ve içinde birçok vitaminde bulunmakta biz çok memnun kaldık ve devam da edeceğiz.. kesinlikle tavsiye ediyorumm....
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Ankara
Köpek Sahibiyim
|
cevabınız için çok teşekkür ederim.
şimdiye kadar duyduğum yorumlar sizin dediğiniz yönde ve sanırım yeni paketimiz nutro olacak gibi gözüküyor ![]() umarım oğlumda da işe yarar bu mama..malum her mama her köpekte aynı etkiyi yaratmayabiliyor :S |
|
|
|
|
|
#4 |
|
rica ederim... her zaman sorulara açığızz..
evt öyle olabiliyorr valla daisy hanıma hiç bi mamayı beğendiremedik sonunda buna bayıldı umarım sizin bebişinizinde hoşuna gider..![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Bir ara Nutra Nuggets'ın üretiminde hata yapıldığı için çok köpek zehirlenmişti.Mama pişiriminde gerekli kadar pişmediğinden içinde bakteriler üremiş.Ben hiç kullanmadım fakat birkaç yıl önce böyle bir haber vardı.Şu an ne kadar iyidir bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
bu arada bilgi için teşekkürler...
|
|
|
|
#7 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Umarım...Çünkü daha sonradan kötü etkileri çıkabilir.O köpekler ishal olmuştu diye hatılıyorum , yanlış hatırlamıyorsam.Yine de dikkat etmekte fayda var.Daisy'ciğe bir şey olsun istemeyiz.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
dikkatli olucam bu konuda ilgi ve bilginiz için teşekkürler...![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nuggets, nutra |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|