|
|||||||
Köpek Almak İstiyorum icinde Rottweiler konusu , Rottweiler yavrusu arıyorum....
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Rottweiler yavrusu arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
Kedi Sahibiyim
Blog Başlıkları: 11
|
Bu işler "istiyorum" demekle olmaz. Bakabilmek için imkanınız var mı, dişi mi erkek mi olmalı, yavru mu yetişkin mi olmalı. Bunları çok düşünmelisiniz. Onu kötü amaçlar için kullanmamalısınız... !
TIKLA Mutlaka baştan sona okumalısınız!
|
|
|
#3 |
|
Köpek Sahibiyim
|
Pisicik, rot larla ilgili çoğu şeyi biliyorum ve yavru arıyorum.Huyunu biliyorum eğer kötü amacım olsa pitbull alırım.Maksadım akıllı ve güzel bir köpek sahibi olmak.Aslında kangal istiyorum fakat yaşadığım şehir çok sıcak kangal veya sibirya kurdu na büyük eziyet olur.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Dostum Yok
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hatay
Köpek Sahibiyim
|
bende rot var ama daha 5 aylık dişi safkan eğer ilk rotum ölmeseydi şimdiye yavruları olmuştu nerde oturuyosun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Köpek Sahibiyim
|
slm arkadaşım bende 11 aylık rott var erkek istersen verebilirim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bu çok yanlış bi düşünce... en başta sürekli çifleştirmek hayvana zarar zaten hayvana işkence yapmak istiyosan iyi bi yöntem tabi..
ayrıca öyle her önüne gelene satılmazz gerçekten iyi bakabileceğine inandığın kişiye satarsınn...
|
|
|
|
#9 | |
ben orda ironi yaptım..alıntı yaptığım kişinin amacının bu olduğunu anladım..aynı senin öfkelendiğin gibi çok öfkelendim..ve şroni yaparak böyle bir yorum yazdım. hayvanları para karşılığı satmak için alan ve mal gibi görenlerden nefret ediyorum özetle!belki herkesten daha cok hatta.. |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Köpek Sahibiyim
|
''Huyunu biliyorum eğer kötü amacım olsa pitbull alırım.Maksadım akıllı ve güzel bir köpek sahibi olmak''
1.si kötü köpek yoktur kötü köpek sahibi vardır. 2.si pitbull adı çıkmış dokuza inmez sekize gibi bitşey artık ama unutulmamalı ki bir rottweiler içinde pitbull için söylenenler karşınıza çıkacaktır. 3.kötü amacım olsa pitbull alırım lafı açıkcası çok sinirlendirdi beni okadar rottweiler ın huyunu suyunu biliyorum yazmışsınız pitbull:Son derece cesur (çok eski savaş köpeklerinin torunudur.) ve çok canlı bir köpektir. Düşmanıyla öldüresiye savaşır. Ancak, asgari bir eğitimle yabancıların niyetini anlayabilecek kadar yetenekli, sakin, iyi huylu ve itaatkar bir köpek haline gelebilir.! gördüğünüz gibi bir pitbull'uda etiğim yola getirebiliyor. aynı şekilde rottweiler da öyle okadar özelliklerini bildiğiniz halde böylesine dominant ve ergenlik döneminde sahibini zorlayabilecek bi köpek alacağınızı unutmayın bi arkadas güzel söylemiş istemek le olmaz bi heves ugruna alıpta 5 6 aylıkken özellikle bi rottweiler onu zorladıgı için verenleri çok gördüm bu köpek 50 60 kilo olacak acaba mama yemek masraflarını karşılayabilecekmisin umarım bi köpek sahibi olursun. bu mutluluğu tadarsın. her köpek ''akıllı ve güzel''dir(: |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
#12 | ||