Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > İlan Panosu > Köpekler Hakkında İlanlar > Köpek Almak İstiyorum

Rottweiler

Köpek Almak İstiyorum icinde Rottweiler konusu , Rottweiler yavrusu arıyorum....

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-09-08, 18:28   #1
kama23

Köpek Sahibiyim
Varsayılan Rottweiler

Rottweiler yavrusu arıyorum.
kama23 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-08, 18:50   #2
pisicik

pisicik üyesinin avatarı

İstanbul (Anadolu Yakası)
Kedi Sahibiyim
Blog Başlıkları: 11
Varsayılan Cvp: rott

Bu işler "istiyorum" demekle olmaz. Bakabilmek için imkanınız var mı, dişi mi erkek mi olmalı, yavru mu yetişkin mi olmalı. Bunları çok düşünmelisiniz. Onu kötü amaçlar için kullanmamalısınız... !

TIKLA
Mutlaka baştan sona okumalısınız!
Eski 28-09-08, 17:10   #3
kama23

Köpek Sahibiyim

Pisicik, rot larla ilgili çoğu şeyi biliyorum ve yavru arıyorum.Huyunu biliyorum eğer kötü amacım olsa pitbull alırım.Maksadım akıllı ve güzel bir köpek sahibi olmak.Aslında kangal istiyorum fakat yaşadığım şehir çok sıcak kangal veya sibirya kurdu na büyük eziyet olur.Teşekkürler.
Eski 30-09-08, 18:56   #4
buraksahin91

Dostum Yok

kama23 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Pisicik, rot larla ilgili çoğu şeyi biliyorum ve yavru arıyorum.Huyunu biliyorum eğer kötü amacım olsa pitbull alırım.Maksadım akıllı ve güzel bir köpek sahibi olmak.Aslında kangal istiyorum fakat yaşadığım şehir çok sıcak kangal veya sibirya kurdu na büyük eziyet olur.Teşekkürler.
inşallah alırsın bende çifleştirmek amacıyla dişi safkan macar rotu arıyorum
buraksahin91 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-08, 13:38   #5
MeyrA

MeyrA üyesinin avatarı

Hatay
Köpek Sahibiyim

bende rot var ama daha 5 aylık dişi safkan eğer ilk rotum ölmeseydi şimdiye yavruları olmuştu nerde oturuyosun
MeyrA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-08, 23:38   #6
elyaf

Köpek Sahibiyim

slm arkadaşım bende 11 aylık rott var erkek istersen verebilirim
elyaf Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-08, 12:33   #7
pinki

pinki üyesinin avatarı

İzmir
Köpek Sahibiyim
Blog Başlıkları: 3

buraksahin91 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
inşallah alırsın bende çifleştirmek amacıyla dişi safkan macar rotu arıyorum
iyi para var değil mi
çiftleştirip çiftleştirip satarsın bol bol
pinki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-11-08, 20:21   #8
*daisy*

*daisy* üyesinin avatarı

Kırıkkale
Köpek Sahibiyim
*daisy* üyesine MSN aracılığı ile mesaj yolla
Thumbs down Cvp: rott

pinki tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
iyi para var değil mi
çiftleştirip çiftleştirip satarsın bol bol
bu çok yanlış bi düşünce... en başta sürekli çifleştirmek hayvana zarar zaten hayvana işkence yapmak istiyosan iyi bi yöntem tabi.. ayrıca öyle her önüne gelene satılmazz gerçekten iyi bakabileceğine inandığın kişiye satarsınn...
Eski 21-11-08, 20:39   #9
pinki

pinki üyesinin avatarı

İzmir
Köpek Sahibiyim
Blog Başlıkları: 3

*daisy* tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu çok yanlış bi düşünce... en başta sürekli çifleştirmek hayvana zarar zaten hayvana işkence yapmak istiyosan iyi bi yöntem tabi.. ayrıca öyle her önüne gelene satılmazz gerçekten iyi bakabileceğine inandığın kişiye satarsınn...
canım benim ben orda ironi yaptım..
alıntı yaptığım kişinin amacının bu olduğunu anladım..aynı senin öfkelendiğin gibi çok öfkelendim..ve şroni yaparak böyle bir yorum yazdım.

hayvanları para karşılığı satmak için alan ve mal gibi görenlerden nefret ediyorum özetle!belki herkesten daha cok hatta..
pinki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-11-08, 20:23   #10
oslemm

Köpek Sahibiyim

''Huyunu biliyorum eğer kötü amacım olsa pitbull alırım.Maksadım akıllı ve güzel bir köpek sahibi olmak''
1.si kötü köpek yoktur kötü köpek sahibi vardır.
2.si pitbull adı çıkmış dokuza inmez sekize gibi bitşey artık ama unutulmamalı ki bir rottweiler içinde pitbull için söylenenler karşınıza çıkacaktır.
3.kötü amacım olsa pitbull alırım lafı açıkcası çok sinirlendirdi beni okadar rottweiler ın huyunu suyunu biliyorum yazmışsınız pitbull:Son derece cesur (çok eski savaş köpeklerinin torunudur.) ve çok canlı bir köpektir. Düşmanıyla öldüresiye savaşır. Ancak, asgari bir eğitimle yabancıların niyetini anlayabilecek kadar yetenekli, sakin, iyi huylu ve itaatkar bir köpek haline gelebilir.! gördüğünüz gibi bir pitbull'uda etiğim yola getirebiliyor. aynı şekilde rottweiler da öyle okadar özelliklerini bildiğiniz halde böylesine dominant ve ergenlik döneminde sahibini zorlayabilecek bi köpek alacağınızı unutmayın bi arkadas güzel söylemiş istemek le olmaz bi heves ugruna alıpta 5 6 aylıkken özellikle bi rottweiler onu zorladıgı için verenleri çok gördüm bu köpek 50 60 kilo olacak acaba mama yemek masraflarını karşılayabilecekmisin umarım bi köpek sahibi olursun. bu mutluluğu tadarsın. her köpek ''akıllı ve güzel''dir(:
oslemm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-11-08, 19:22   #11
*daisy*

*daisy* üyesinin avatarı

Kırıkkale
Köpek Sahibiyim
*daisy* üyesine MSN aracılığı ile mesaj yolla
Smile Cvp: rott

pinki tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
canım benim ben orda ironi yaptım..
alıntı yaptığım kişinin amacının bu olduğunu anladım..aynı senin öfkelendiğin gibi çok öfkelendim..ve şroni yaparak böyle bir yorum yazdım.

hayvanları para karşılığı satmak için alan ve mal gibi görenlerden nefret ediyorum özetle!belki herkesten daha cok hatta..
biliyorum.. ne demek istediğinizi anladım zaten merak etmeyin öfkem size değilki ben sizin ne anlatmak istediğinizi anladımm yanlış anlamışsınız bende ona karşı yazdım zaten bunları.
Eski 28-11-08, 00:08   #12
kama23

Köpek Sahibiyim
Varsayılan Cvp: Rottweiler

Hiç merak etme
oslemm
ben kangalımı bile başımdan atmadım. Rott ise hiç sorun olmaz ne büyüklüğü ne de maması. Sen hayvanları yediği mamaya veya boyutuna göre değerlendiriyorsan o başka...