Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Köpek Forumları > Köpek Almak İstiyorum

İzmirden Köpek Verenler..!

Köpek Almak İstiyorum icinde İzmirden Köpek Verenler..! konusu , öncelikle merhaba arkadaslar. Ben izmirde oturuyorum kendime bir dost arıyorum eger bakamadıpınız yada bazı sebeplerden dolayı vermek istediğiniz köpeğiniz varsa lutfen bana ulasın . ücretsiz yada yaptıqınız masraf karsılıqında alabilirim. ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-11-09, 13:29   #1
mafyahusky

Varsayılan İzmirden Köpek Verenler..!

öncelikle merhaba arkadaslar. Ben izmirde oturuyorum kendime bir dost arıyorum eger bakamadıpınız yada bazı sebeplerden dolayı vermek istediğiniz köpeğiniz varsa lutfen bana ulasın . ücretsiz yada yaptıqınız masraf karsılıqında alabilirim. bana verdiğiniz köpeğinizi istediğiniz zamanda gelip görebilirsiniz veya verdiğiniz köpeğin iyi bakılmadığını düsünürseniz geri alabilirsiniz.bunu söylüyorum ama böyle bir ihtimal bile olmucak yani köpeğiniz iyi bakılmıcak gibi birşey olmucak benim bir köpegim vardı izmire tasınmadan önce malesef calınmıstı.köpek beslemek konusunda deneyimim var yani . fazla uzatmadan konuyu bitireyim evet arkadaslar ücretsiz yada yaptıqınız masraf karslıqında köpeginizi sahiplenebilirim.Köpeğin cinsi fark etmez cins ayırt eden biri değilim Bana ulasmak icin aşşağıdaki iletisim telefonlarından arıyabilirsiniz..

0232 438 70 58
0554 991 64 11
mafyahusky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-09, 19:55   #2
mafyahusky

Varsayılan Cvp: İzmirden Köpek Verenler..!

konu güncel. Hala Bulamadık

11/11/2009
Eski 15-11-09, 14:06   #3
mafyahusky

Varsayılan Cvp: İzmirden Köpek Verenler..!

konu gncel
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
izmirden, kopek, verenler..!

Konu Araçları
Mod Seç