|
|
Köpek Almak İstiyorum icinde Dişi Fransız Bulldog Arıyorum!!! konusu , satın alacağım....
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
satın alacağım.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
anlaşılan köpekleri çiftleştirmeyi düşünüyosunuz? bol bol yavru bol bol para!!!
hayırlısı olsun |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Erkek İngiliz Bulldog ya da Fransız bulldog cinsi köpek arıyoruz. 1 yaşındaki dişi Fransız Bulldog cinsi kızımıza eş arıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kızımız Safranbolu'da ama kızgınlık dönemi geçti; artık yeni dönemi beklemek gerekiyor. Ancak biz satmayı düşünmüyoruz, çiftleştirmek amacı ile erkek bir Fransız bulldog arıyoruz. Yeni döneminin gelmesine daha 5 ay falan var sanırım, eğer arayışınız devam ederse ve çok uzak bulmazsanız tekrardan burdan ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi akşamlar
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
inş. iki tarafında yüzü güler ne diyim
bende teşekkür ederim bu arada |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ankara
|
ya arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın lütfen acaba fransız ve ingiliz sorunsuz çiftleşebiliyor mu ki? ortaya ucube yavrular çıkmasın
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
gayet normal çiftleşir ve güzelde yawru verirler bence.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
bizde erkk bi fransızbuldog var eger isterseni çiftleştire biliriz
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
BN RİZEDE OKUYORUM WE yawru FRANSIZ BULDOG ALMAK ISTIYORUM...yardımcı olabılır mısınız Acaba???
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
fiyat olarak nekadar peki_?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ben 3 taneyi değişik fiyatlarla sattım birini 550ye birini 400e birinide 500e piyasada 600den aşağa yok safkan fransız bulldog ona göre hesap et işte piyasanın altında fiyatlara veriyorum
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyorum!!!, bulldog, disi, fransiz |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |