|
|||||||
Köpeğimi Kaybettim icinde oglum rom kayip:( konusu , video yu acamiorum...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#16 |
|
video yu acamiorum
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
onay verilmiş link i yolladım özel mesajla lütfen izle.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
ya bu rom olmasin lutfen cok berbat gorunuyo
ama roma cok benzio ben konduramadigim icin rom diil diye dusunuyorum ama romun aynisi nerde tam olarak gordun rom diye seslendin mi hic bi tepki verdi mi |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
yok bu kesinlikle rom.20 kez izledim ayni ifade ayni surat ama korkunc bi halde gorunuyo.ayricada oraya nasil geldi.ismine bi tepki verdi mi.bana tam adres verebilirmisin nerde gordun ne zaman gordun bu video ne zaman cekildi.
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
rom diye seslendim işin gerçeği sölemek istemedim bir kere baktı rom dediğimde. sonra elimi uzattım saldırdı. dövmüşler belli köpeği. boynunda ince bi ip izi vardı. dişlerini göremedim. üstteki dişlerinde sütler duruyo demiştin ama cesaret edemedim işin gerçeği. genç bi köpek videodaki köpek. zayıflamış ve çok hırpalanmış. inanılmaz korkak davranıyordu. arabaların önüne önüne gidiyordu. bide tuvaletini yaparken yere baya eğiyor poposunu bacaklarını açarak. yani dikkat ettiklerim bunlar.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
rom bu gun tam 9 ay 7 gunluk oldu.ya bu kesinlile rom cunku o da tuvaletini yaparken cok egilio du hatta tuyleri hep batiodu.romun aynisi hic bi farklilik goremedim ben.simdi hemen oraya gelmek istiyorum.yani bu gormen nasil oldu nasil tepki verdi ne biliyim napcaz simdi sen bana gordugun yerin adresini verirsen ben gelirim
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ben video yu biraz daha izliyim.roma cok benzio.diorum ya hic bi farklilik goremiorum.sadece cok bitkin sefil duruo.
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
gelmesine gelirsinde başımın üstünde yeriniz var ancak yakalayamadım ben köpeği. dediğim gibi saldırıyordu. korku sarmıştı köpeği ama şimdi bende şaşkınım hiç tahmin etmezdim buralara gelebileceğini. ama önce benim köpeği bulmam lazım inşallah bişey olmazda yarın bulurum. selçuk ufak biyer çıkıp giderse bulamam. videoda gördün vakit akşam üstüydü sabaha çok var ve dışarda şu anda.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
anlamadim atlas nasil kayboldu.rom bogazina cok duskundur.yani karni tokken bile ekmek kirintisina hayir demez.ben senden hber beklicem.,
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
yalniz romsa eger oralara nasil geldi.dedigim gibi rom yemege dayanamaz eger bi sekilde dislerine bakarsaniz ben emin olcam
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
atlası bağlamışlar bi süre ayrı kaldık bizde ama bi fırsatını bulup kaçmış hemen iş yerime geldi. geldiğinde atlasta perişan haldeydi. şimdi yanlız başına hiç bir yere salmıyorum zaten evimin çatısında yeri aşağıda inmiyor tek başına. ama kaybolduğundaki üzüntü ömrümün bi kısmını aldı götürdü. dediğim gibi inşallah buluruz tekrar ozaman emin olabilirsiniz çünkü bi şekilde dişlerine bakarım. veterinere götürür yaşını falanda öğrenirim emin olunur böylece. şimdi dua edicemiz tek şey yarın veya öbür gün engeç köpeği bulabilmemiz.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
anadoluda köpek i bir yere sattıklarında yada birisine vereceklerinde yada iş görmüyorsa ıssız biyere bırakmaya götürdüklerinde köpeğin gözlerini bağlarlar. geri dönmesin diye. köpeklerin bir özelliği vardır geçtkleri yolu asla unutmazlar eğer görüyorlarsa. aspel kader rom sizin ordan alınıp izmir tarafında bir yere getirildiyse ve köpek yolu gördüyse geri dönmeye çalışıyor olabilir. (tabi gördüğümüz köpek rom ise) ilk fırsatta kaçar çünkü kapatılan köpekler. sadece aklıma geldi tam yatmışken bunuda yazayım dedim. tekrar iyi geceler.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
ordan nasil gelsin buraya
benim uykularim kacio artik.video yu sayisiz izledim romdan bi farkini goremedim tabi rom boyle yurumuyodu hafif kiviriyodu ama sartlar geregi ne hale gelmis |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
acınızı çok iyi anlıyorum aynısını bende 2 aydır yaşıyorum ve hergece uykularım bölünüyor.
Ben istanbuldayım fakat bende Rom için dikkat etcem fakat köpeğiniz size kavuştuğunda sizi bitkin görmesin birazcık sabır inşallah bulunan Rom diğildir de böyle söylendiği gibi eziyet görmemiştir. Ben eminim ki Rom akıllı bi köpek ve çok uzatmadan evine döncektir. Dualarım sizinle ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kayip:(, oglum |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |