Kemirgen Bakımı icinde Lunam Doğum Yaptı Yavrularıı ...:D konusu , Siteye yeni üye oldum 12 gün oldu .. yavrular tam 12 günlük ve yem yiyolar suluktan su içiyolar yürüyolar sürekli hareket halindeler 4 tane yavru var 6 tane doğurdu ama ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
Siteye yeni üye oldum 12 gün oldu .. yavrular tam 12 günlük ve yem yiyolar suluktan su içiyolar yürüyolar sürekli hareket halindeler 4 tane yavru var 6 tane doğurdu ama doğarken 2 tanesi ölü doğdu çünkü ilk hamilelik olduğu için. yavrular 2 tanesi dişi 2 tanesi erkek erkek olan 2 tanesi babası gibi beyaz diğer 2 dişi ise anneleri gibi üstü siyah altı beyaz şaşırdım :d ve babada gözler kırmızı annenin gözler kırmızı yavrularda anne babalarının aynısı olmuşş.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
yavruşarı ne yapmayı planlıyorsunuz acaba
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
4 taneden sadece 1 tanesini bi arkadaşıma vericem sahiplendirdim diğer 3 üne kendim bakıcam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
sağol kardeşş
zaten çok samimi yani kankam gibi bi arkaşım o yüzden ona 1 tanesini veriyorum zaten bazıları yavruların petşoplara falan satıyo ama ben satmam çünkü bazı petşopçular pitonlarda timsah tarantula besleyenlere yem olarak kullanıyolar bu hamstrları o yüzden sahiplendirmek en iyisi mısır çarşısında sirkecide falan ben gördüm adamın biri mısır yılanı besliyo oraya 2-3 haftada bir gelip hamster satın alıyo yılanı için yem küfür edicektim zor tuttup kendimi. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
walla benim lunada ilk hamileliği ve luna çok farklı benim için çünkü ilk hamileliği olduğu için 6 tane yavru doğurdu doğan 6 yavrudan 2 tanesi ölü doğdu ve o ölü doğanları yemedi ısırık izi falan yoktu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bizim ki canlı canlı hepsini yemişti. sonradan sorduğumuzda acemi olduğu için yediğini söylemişlerdi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
gözün aydın ozaman torunların olmuş ne güzel
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
evet 3 ağustos günü doğdular 4 tane yavrudan şuan sadece 2 tanesi artık çok sağlıklı maşallah 2 tane kaldı bide babaları var sonrada anneleri öldü lunada öldü enerji patlaması geçirmiş yani tansiyon gibi bişi öle öldüler 2 tane kaldı beyaz bide desenli siyahlı olan isimlerini mary punky koydum
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
onaları ne yapmayı düşünüyosun
bilgi verir misin ltf tşk |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Giresun
|
annesinden ayırma yavru hamster lar çok hareketli ve oyuncu olurlar yakalamca ve dövüşmeyi çok severler eyy gidi çok baktım hayvan
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ...:d, dogum, lunam, yapti, yavrularii |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |