Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedimi Kaybettim

Topak Kayıp İstanbul/İstinye

Kedimi Kaybettim icinde Topak Kayıp İstanbul/İstinye konusu , 24.09.2009 tarihinde İstanbul İstinyede kaybolan iran cinsi, beyaz renkli ama üzerinde şampanya rengi kırçılları olan, bal rengi gözlü kedimiz kayıptır. Yazın tüğleri uzun olduğu için traş ettirmiştik o yüzden şuanda ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-09, 00:16   #1
Catkolik

Unhappy Topak Kayıp İstanbul/İstinye

24.09.2009 tarihinde İstanbul İstinyede kaybolan iran cinsi, beyaz renkli ama üzerinde şampanya rengi kırçılları olan, bal rengi gözlü kedimiz kayıptır. Yazın tüğleri uzun olduğu için traş ettirmiştik o yüzden şuanda tüğleri çok uzun değil ve tasması yok.. Kızımızı görenlerin aşağıdaki telefona haber vermeleri rica olunur.
Şuanda tüğleri kısaltılmış olduğu halde fikir vermesi için resimlerini koyuyorum.
Getiren ya da haber verenler mükafatlandırılacaktır.
Biri aldıysada insanlık namına lütfen getirsin.. gece gündüz sokaklarda onu arayıp ağlamaktan telef olduk..
Lütfen hayvan severler yardım ediiinnnn

TEL: 0543 841 49 88
Eklenmiş Resimler
Topak Kayıp İstanbul/İstinye-dsc00315jpg  Topak Kayıp İstanbul/İstinye-dsc00510jpg  
Catkolik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
istanbul/istinye, kayip, topak

Konu Araçları
Mod Seç