|
|||||||
Kedimi Kaybettim icinde Topak Kayıp İstanbul/İstinye konusu , 24.09.2009 tarihinde İstanbul İstinyede kaybolan iran cinsi, beyaz renkli ama üzerinde şampanya rengi kırçılları olan, bal rengi gözlü kedimiz kayıptır. Yazın tüğleri uzun olduğu için traş ettirmiştik o yüzden şuanda ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
24.09.2009 tarihinde İstanbul İstinyede kaybolan iran cinsi, beyaz renkli ama üzerinde şampanya rengi kırçılları olan, bal rengi gözlü kedimiz kayıptır. Yazın tüğleri uzun olduğu için traş ettirmiştik o yüzden şuanda tüğleri çok uzun değil ve tasması yok.. Kızımızı görenlerin aşağıdaki telefona haber vermeleri rica olunur.
Şuanda tüğleri kısaltılmış olduğu halde fikir vermesi için resimlerini koyuyorum. Getiren ya da haber verenler mükafatlandırılacaktır. Biri aldıysada insanlık namına lütfen getirsin.. gece gündüz sokaklarda onu arayıp ağlamaktan telef olduk.. Lütfen hayvan severler yardım ediiinnnn ![]() TEL: 0543 841 49 88 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| istanbul/istinye, kayip, topak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |