|
|||||||
Kedimi Kaybettim icinde melez kedimi kaybettim konusu , narin and yasmin tafarından gönderildi arkadaşlar üstüme üstüme geliyonuz bi durunda nefes alayım... birkere bn onu şaka manasında söledim harakirist sen bni anlamamakta ısrarını dvm ettirceksin glba en iyisi snle ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 | |
|
belediye ve reabilitasoyn merkezlerini araştırıyorumm |
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
|
baktım ben,Kartal Belediyesi veteriner müdürlüğü cahit yalçın diye çıkıyor teli de var 02163770192
ara bir fikir al bakalım orası değilse mutlaka yönlendirirler aradığın yere bence |
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
hepiniz çok iyisiniz gerçekten harakirist:sanada çok tşk ederm her anlamda bana yardımcı oluyosun saol..
merve:sanada gönülden tşk edrim snde çok iyisin şimid o numarayı arıyorummm bakalım telefonumuz kilitli mi değil mi**???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
hımm sanırım kilitli akşam mutlaka arayacaım
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
bende karsıyı pek bılemıyorum ama kadıkoy beledıyesınde bu hizmetler vardır dıye dusunuyorum
sen öğrencı degılmısın?okuldan sonra bırgun beledıyeye gıdıp bılgı alabılırsın? amılyatı kendı yakanda yaptırman laızm cunku denız otobuslerıne kedı kopek almıyorlar dısarda bırakmam lazım problem olabılrı ama tabıkıde olmazsa mecbur yedıkuleye getırırsın.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
istediğiniz yere istediğiniz hayvanı sokabilirsin ama yeter ki hakınız arayın ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kaybetttiimmmmm, kedimi, melezz |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |