|
|||||||
Kedimi Kaybettim icinde Cihangir'de tekir, siskoca kedimizi kaybettik! konusu , Merhaba, Cihangir'de tekir, siskoca kedimizi kaybettik. Ekte fotografini gorebilirsiniz. kendisi aslinda sokak kedisi, mahallenin kedisiydi. bizim kardesi sandigimiz sonradan komsulardan kizi oldugunu ogrendigimiz kendisine cok benzeyen bir kedi ile civarda ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba,
Cihangir'de tekir, siskoca kedimizi kaybettik. Ekte fotografini gorebilirsiniz. kendisi aslinda sokak kedisi, mahallenin kedisiydi. bizim kardesi sandigimiz sonradan komsulardan kizi oldugunu ogrendigimiz kendisine cok benzeyen bir kedi ile civarda ki cafelerde (porte cafe, olivia cafe ve pan cafe) gezinirdi. son 6-7 aydir her aksam bizde kaliyordu, gunduz ise giderken disari birakiyorduk. aksam geldigimizde paspasimizda bizi bekliyor buluyorduk ancak 1 haftadir gelmedi. ![]() ![]() cevredeki cafelere ve komsulara haber verdik, burayi da denemek istedik. insallah guzel kizimizi bulabiliriz. tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
meraklanmayın kediler nankördür derler ama kesınlıkle degiller gelir merak etmeyin sadece dua edin disarda basına kötü bişi gelmesin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
inşallah en kısa zamanda geri döner ya da bulunur...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
şuan üzgünsün seni çok iyi anlıyorum cnm bizde kaybettik 3günü oluyor bir türlü gelmedi ewde besliyorduk ama gelmedi işte gelmedi zavallı narinim kıçı başına bela oldu afedersin koca uğruna kaçtı ewden seni gerçekten çok çok iyi anlıyorum geçmiş olsun gelir inşallah......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
cıvardakı ınsaatlara cafeler okul bahcelerıne fılan baktınızmı bazne cocuklar alıp bı yerlere saklıyor maalesef...
bırde veterınerlere bakabılriisnız yanı bırılerı bulduysa orlaardaa bırakmıs olabılırr...siz muhhakak heryere bakmıssınızdır ama belkı buraları unutmusunuzdur dıye soluyorum umarımm bulursunuzzz... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
2008 agu (:
Bulmussundur heralde, bulamadiysanda artik yapacak birsey yok ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ah hepiniz çok saolun yhaaa çok iisiiiniiz
ama bir müjdem var kedim bulundu..!!!! dün akşam gece yarısına yakın balkondan pisi pisiledik hemen geldi ah aşkım yhaa zayıflamış besbelli.....artık o hareketi yapmıyor acaba bu hamile olduğunu mu gösteriyor??? haa birde verdiğim ilanları nasıl silebilirim veya yeni açtığım konuları...???![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
yeni actigin konularin kalmasinda bir sakinca yok sanirim, kedinin bulundugunu belirtirsen ama yinede yoneticiler ilgilenirler herhalde
![]() Kedini bulduguna sevindim, hamile olup olmadigi bilemem ama ciftlestigi kesin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kayip kedi cihangir |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|