|
|||||||
Kedime Eş Arıyorum icinde Tekir oğlumuza kız arıyoruz İstanbul konusu , 7 aylık tüm aşıları tamam yalnızlıktan depresyona girmek üzere olan beyaz ağırlıklı tekir oğlumuz Pırpır'a aşılı bir eş arıyoruz. İlgilenenler bmoyda@gmail.com adresinden iletişime geçebilirler. (Fotoğraflar 2 ay önce çekilmiştir.)...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
7 aylık tüm aşıları tamam yalnızlıktan depresyona girmek üzere olan
beyaz ağırlıklı tekir oğlumuz Pırpır'a aşılı bir eş arıyoruz. İlgilenenler bmoyda@gmail.com adresinden iletişime geçebilirler. (Fotoğraflar 2 ay önce çekilmiştir.) Bu mesaj en son " 14-04-09 " tarihinde saat 22:54 itibariyle bbircan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Eş derken? çiftleştirmek amaçlı mı yoksa arkadaş anlamında mı? yalnızlıktan sıkılmış olması kafa mı karıştırdı da
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederim. Çiftleştirme amaçlı eş arıyoruz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
oğlumuza hala bi kız bulamadık. tekir besleyen yok mu? bu sitedeki tüm kediler iran mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Uygun eş bulunmuş oğlumuz aşık olmuş ve muradına ermiştir.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyoruz, istanbul, oglumuza, tekir |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |