|
|||||||
Kedime Eş Arıyorum icinde Siyam dişi kedimize siyam eş arıyoruz (Ankara) konusu , Merhabalar; 2 yaşındaki dişi kırık kuyruk siyam kedimiz Basted için safkan siyam eş arıyoruz. Safkan eş aramamızın nedeni çok uysal bir tür olduğu için yavruları ailemiz içinde ( teyzem ve ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhabalar;
2 yaşındaki dişi kırık kuyruk siyam kedimiz Basted için safkan siyam eş arıyoruz. Safkan eş aramamızın nedeni çok uysal bir tür olduğu için yavruları ailemiz içinde ( teyzem ve annem) dağıtmaktır. Kesinlikle satmak gibi bir amacımız yoktur ( bu notu yazmamın sebebi forumlara yeni üye olduğum için insanların beni satmak istemek ile suçlamasıdır ). Eğer Ankara'da oturan ve erkek siyam kedisi olan arkadaşımız varsa bana mail atarsa sevinirim. Mail adresi: melihbozkurt84@yahoo.com herkese şimdiden teşekkürler iyi günler. Melih Bozkurt |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ankara da eğer siyam harici olur dersen benim kedimde avrupadan gelme asil bir kedidir ve çok zekidir istersen çifleştirebilriz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
hala eş arıyor musunuz? bizim bir siyam oğlumuz var.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| (ankara), ariyoruz, disi, kedimize, siyam |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |