|
|||||||
Kedime Eş Arıyorum icinde iran cinsi oğluma iran cinsi bir gelin arıyorum konusu , paspas'a 1 ay içinde es arıyoruz.mavi gozlü beyaz yalnızca kuyruk ve kulakları sarı renkli saf kan iran kedime saf kan iran bir kız arıyorum.istanbul anadolu yakasında olmasını istiyorum.e_tellioglu91@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz.oğlumun ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
paspas'a 1 ay içinde es arıyoruz.mavi gozlü beyaz yalnızca kuyruk ve kulakları sarı renkli saf kan iran kedime saf kan iran bir kız arıyorum.istanbul anadolu yakasında olmasını istiyorum.e_tellioglu91@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz.oğlumun tüm asıları tamdir sağlıklı bir kedidir.email adresinden kedimin fotoğraflarını paylasabilirim.simdiden tesekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba....oğluşunuzun fotosunu koyarmsıınz?? veya bana yollarsanız bir arkadasımın çok tatlı dişi iranı var...çiftleştirmek istiyor...bnde ona yollarım =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
proflimden gorebilrisiniz yeterli olmazsa email adresinize atabilirim?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
esranur malesef profilinden göremıyorum yakışıklıyı...mail atarsan cok sevinirm.
cigdemyuksel@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
tabi yollarım.eğer sizde gonderirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
eğer hala çiftleştirmek istiyorsanız bizde eş arıyoruz acilen. kızmız saf kan chinchilla ve dünya güzelidir.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyorum, cinsi, gelin, iran, ogluma |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |