|
|||||||
Kedime Eş Arıyorum icinde Dişi scottish shorthair kedime eş arıyorum konusu , Merhabalar, kızım 1 yaşını az biraz geçti, inanılmaz güzel, uslu, kibar bir kız ve yavruları olsun istiyorum. o kadar tatlı ki kısırlaştırmayı hiç düşünmüyorum. Ama geceleri uyuyamaz oldum acil koca ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhabalar,
kızım 1 yaşını az biraz geçti, inanılmaz güzel, uslu, kibar bir kız ve yavruları olsun istiyorum. o kadar tatlı ki kısırlaştırmayı hiç düşünmüyorum. Ama geceleri uyuyamaz oldum acil koca lazım, kızım gri renkte ve safkan british damat adaylarına duyrulur....Bu mesaj en son " 25-03-09 " tarihinde saat 03:38 itibariyle baida tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: british cinsi olması lazım, scottish olamaz yoksa yavrular sakat doğarmış... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba biz de 14 aylık gri, safkan british shorthair canımız oğlumuza eş arıyoruz, hangi ildesiniz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ben istanbuldayım, damat adayı scottish mi british mi olmalı konusunda araştırma yapıyorum. Dilerseniz oğlunuzun resimlerini sonmezahu@yahoo.com adresine yollayabilirsiniz, ben de kızımın resimlerini adresine yollarım, tabi aynı ildeysek
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
teşekkürler.
Bu mesaj en son " 28-01-10 " tarihinde saat 21:39 itibariyle guldenyenice tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
güncel değil
Bu mesaj en son " 28-01-10 " tarihinde saat 21:39 itibariyle guldenyenice tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
merhaba kader ben , benimde british shorthair yakısıklı bir oğlum war kızınıza talibiz kısa zamanda buluşmak istiyoruz müsait olduğunuz zamn bize ulaşırsanız sewinirm
kaderuzel@hotmail.com Bu mesaj en son " 03-10-09 " tarihinde saat 18:18 itibariyle dumanduman tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyorum, disi, kedime, scottish, shorthair |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |