|
|||||||
Kediler icinde yardım lütfen, zilli amliyat oldu konusu , sokakta baktığım 3 ayaklı kedi zilliyi yara ayağı için defalarca veterinerler götürmüştüm, aylardır pansuman yaptığım halde yara kapanmadı ve bugün barınağa götürdüm kısırlaştırma için, çünkü etrafta birsürü erkek kedi dolaşıyor ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Antalya
Kedi Sahibiyim
|
sokakta baktığım 3 ayaklı kedi zilliyi yara ayağı için defalarca veterinerler götürmüştüm, aylardır pansuman yaptığım halde yara kapanmadı ve bugün barınağa götürdüm kısırlaştırma için, çünkü etrafta birsürü erkek kedi dolaşıyor bu ayakla bide hamile kalması çok kötü olurdu, barınakta ayağınıda ameliyat ettiler, deri olmayan kısım iyileşmiyordu ayaktan biraz daha kesip deriyi birleştirip diktiler, şuan benim evimde,narkozdan çıkmadı hala ama arada bi bağırıyor belliki canı yanıyor,ameliyattan sonra vermem için ağrıkesici bişey vermediler, sadece antibiyotik verdiler, ağrı kesici almalımıyım, tavsiye edeceğiniz ağrı kesici varmı, lütfen acil yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Antalya
Kedi Sahibiyim
|
kimse bişey demeyecekmi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İzmir
Kedi ve Köpek Sahibiyim
|
Öncelikle geç kaldığım için özür dilerim ancak biz yoğun bir klinik olarak fırsat buldukça cevab yazabiliyoruz bu tarz acil durumlarda bize imzamızda bulunan telefon numaralarından ulaşırsanız seviniriz. Kedilerde ağrı kesiciler anafilaktik şoka neden olacağı için ayrıca narkoz yapılmış olduğu için operasyonu yapan veterinerin kontrolunde ilaç verilmesi en doğrusudur , saygılar geçmiş olsun.
|
|
|
#4 |
|
Antalya
Kedi Sahibiyim
|
çok teşekkürler, akşam novalgin şurup vermiştim çay kaşığının ucuyla hemen arkasında kusmuştu, sabaha kadar hiç yatamadı uyumadı, sabah ayağıyla kavga etme sesine uyandım, ayağına dönmüş tıslıyor, bağırıyor ve ısırmaya çalışıyordu, sonra sakinleşti neyseki, tavuk suyu ve haşlanmış tavukla beraber anibiyotiğini verdim, yemeğini yedi suyunu içti, tuvaletini yaptı, saat 10 dan beri yatıyor uyuyor, canı gene yanıyor belli ama daha iyi şimdi, sayfamdaki resminde kopan ayağın görülen kırmızı deri olmayan bölüm kesildi deri birleştirilip dikiş atıldı, nasıl acı çektiğini tahmin edersiniz, şuan arka ayak sıfır hiç yok, umarım artık iyileşir ve daha fazla canı yanmaz, deri oluşmadığı için sürekli biyere değiyor kanıyor ve canı yanıyordu
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
İzmir
Kedi ve Köpek Sahibiyim
|
|
|
|
|
#6 |
|
Antalya
Kedi Sahibiyim
|
zilli bir sokak kedisi ve dikişleri iyileşene kadar evde kalacak, benim için çok zor bir dönem olacak çünkü hamileliğimin son ayındayım eğilip kalkmakta zorlanıyorum ,normal ev işilerimi bile yapamıyorum artık, üstelik benim kedim ökkeş zilliye çok saldırgan davrandığı için ikisini karşılaştırmamaya çalışıyorum, zilliye evini açacak birini bulamadım ne yazıkki, dikişleri ne kadar sürede iyileşir, sanırım 15 belki daha fazla dikiş var ayağında, ilk 3 gün günde 2 yarından itibarende günde 1 adet antibiyotik veriyorum, dikişlerin üzerinede antibakteriyel sprey sıktım bugün, yapmam gereken başka bişey varmı, yardımlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
İzmir
Kedi ve Köpek Sahibiyim
|
Dikişler bakım şartlarına göre 12-15 gün arasında alınır. Antibiyotik ve antibakteriyel sprey rutin uygulamalardır ancak ben bunların dışında bir noktaya değinmek istiyorum o da zillinin psikolojisi . Bence herşeyden daha önemli şu anda bu . Çünkü zor bir operasyon geçirdi ve psikolojik olarak dağılmış olması normal bence ona yanlız olmadığını hissettirmeniz lazım ancak bunu yaparken diğer kedinizi kıskandırıp kendinize küstürmeyin anlayacağınız bu ip üzerinde yürümek kadar zor bir durum ama siz bir hayvan sever olarak başarabilirsiniz. Kolay gelsin.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| amliyat, lutfen, oldu, yardim, zilli |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |