|
|
Kediler icinde Tıfıl'ın Dedesi Acil Cevap Bekliyor !!! konusu , Kerata beni dedem diye takdim etmiş , yaş daha 48 ne dedesi Sorarın ben ona ! Ben bir konuda tereddüt ve merak içindeyim. Yavru kediler günde kaç saat uyur ? ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Kerata beni dedem diye takdim etmiş , yaş daha 48 ne dedesi
Sorarın ben ona !Ben bir konuda tereddüt ve merak içindeyim. Yavru kediler günde kaç saat uyur ? Bizim Tıfıl hanım 6-8 cc arası sulandırılmış = yaş bebek maması yiyor , gazını çıkartıp idrarını yaptıktan sonra sıcak su torbasında bir yatıyor 5-6 saat uyuyor !!! Ben gidip uyandırıyorum . Henüz 10 günlük bir kedicik torunum. Bu normal bir durum mu ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Selamlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Forumdaki konu başlıklarına bakıyorum da , görüntüleme 10 , 20 vs. ama cevap 0 ... Oysa forumların amacı bilgi paylaşmaktır. Demek ki acil bir şey olsa yandı gitti yavrucak ... Tamam ben google' de arar bulurum.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acil, bekliyor, cevap, dedesi, tifil'in |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |