|
|||||||
Kediler icinde küçük ısırklarla başladı konusu , merhaba, şuan 5.6-6 aylık bir iran kedim var, erkek. canım oğlum yaklaşık olarak 2 aydır resmen bana saldırıyo küçük küçük ısırıklarla başladı ama artık resmen ellerim kollarım bacaklarım ısırıkları yüzünden ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
merhaba, şuan 5.6-6 aylık bir iran kedim var, erkek. canım oğlum yaklaşık olarak 2 aydır resmen bana saldırıyo
küçük küçük ısırıklarla başladı ama artık resmen ellerim kollarım bacaklarım ısırıkları yüzünden yara bere içinde. öyle böyle değil, bariz dişlerini geçiriyor we kanatıyor her yerimi. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. artık el bileklerime rastgele saldırmaya başladı ve ciddi anlamda kanatıyor. hiç sevmem ama artık bağırıp az az vurmaya başladım. önceleri ilk ısırdığında buradaki tavsiyelere uyup oyuncaklarına yöneltmeyi denedim fakat işe yaramıyor. ne yapmalıyım lütfen yardım edin ( çok çaresiz kaldım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Merhaba kedi psikolojisi bireyden bireye değişir insanlar gibi yani. Bu konuda size tavsiyem sizi ıssırdığı zaman çok ilgilenmeyin onunla ve tepki yaptığınızı anlasın ancak tabi vurmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum bu onun kendine olan öz güvenini sarsar çünkü. Açıkcası onu en çok tanıyan sizsiniz. Bu konu da da ne tarz bir önlem almanız gerektiğini deneme yanılma yöntemiyle siz öğreneceksiniz. Şimdiden kolay gelsin diyorum .
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basladi, isirklarla, kucuk |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |