Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Veterinerimize Sorun > Kediler

küçük ısırklarla başladı

Kediler icinde küçük ısırklarla başladı konusu , merhaba, şuan 5.6-6 aylık bir iran kedim var, erkek. canım oğlum yaklaşık olarak 2 aydır resmen bana saldırıyo küçük küçük ısırıklarla başladı ama artık resmen ellerim kollarım bacaklarım ısırıkları yüzünden ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-02-09, 14:36   #1
butterfly_bgm

Varsayılan küçük ısırklarla başladı

merhaba, şuan 5.6-6 aylık bir iran kedim var, erkek. canım oğlum yaklaşık olarak 2 aydır resmen bana saldırıyo küçük küçük ısırıklarla başladı ama artık resmen ellerim kollarım bacaklarım ısırıkları yüzünden yara bere içinde. öyle böyle değil, bariz dişlerini geçiriyor we kanatıyor her yerimi. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. artık el bileklerime rastgele saldırmaya başladı ve ciddi anlamda kanatıyor. hiç sevmem ama artık bağırıp az az vurmaya başladım. önceleri ilk ısırdığında buradaki tavsiyelere uyup oyuncaklarına yöneltmeyi denedim fakat işe yaramıyor. ne yapmalıyım lütfen yardım edin ( çok çaresiz kaldım
butterfly_bgm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-09, 23:45   #2
Özvet Veteriner Kliniği

Özvet Veteriner Kliniği üyesinin avatarı

Varsayılan Cvp: küçük ısırklarla başladı

Merhaba kedi psikolojisi bireyden bireye değişir insanlar gibi yani. Bu konuda size tavsiyem sizi ıssırdığı zaman çok ilgilenmeyin onunla ve tepki yaptığınızı anlasın ancak tabi vurmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum bu onun kendine olan öz güvenini sarsar çünkü. Açıkcası onu en çok tanıyan sizsiniz. Bu konu da da ne tarz bir önlem almanız gerektiğini deneme yanılma yöntemiyle siz öğreneceksiniz. Şimdiden kolay gelsin diyorum .
http://www.ozvet.azbuz.com
www.veterinerizmir.com
www.kemalpasaveteriner.com
Özvet Veteriner Kliniği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
basladi, isirklarla, kucuk

Konu Araçları
Mod Seç