|
|||||||
Kediler Genel icinde Olabilir mi? konusu , Gümüş'te kızgınlık döneminin tüm belirtilerini görüyorum. Yanına yaklastıgımızda poposunu ve kuyrugunu yukarı kaldırıyor, odadan odaya uçarcasına koşuyor, miyavlama gibi mrrrr sesleri çıkarıyor. Şu anda 8 aylık, okuduguma gore genellıkle 6 ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Gümüş'te kızgınlık döneminin tüm belirtilerini görüyorum.
Yanına yaklastıgımızda poposunu ve kuyrugunu yukarı kaldırıyor, odadan odaya uçarcasına koşuyor, miyavlama gibi mrrrr sesleri çıkarıyor. Şu anda 8 aylık, okuduguma gore genellıkle 6 aylıkken baslıyormus. Kızım kızgınlık donemıne gırmıs olabılır mı ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba!genellikle aslında 8.aydan sonra başlar kızgınlık ama nadiren 6.ayda da olabiliyor.ev kedilerinde ise bir yaşını buluyor bu.
kediniz kızgınlıkta genelde söylediklerinizi yapmaya başlar,geceleri çok miyavlar. doruk aşamasında ise artık ön kısmını eğer,popoyu kaldırı ve arka ayaklarını pedal şeklinde hareket ettirir.artık hastaymış gibi izlenim vermeye başlar ve mutsuzdur. elinizi sırt kısmına dokundurdunuz anda popoyu diker ve çömelir arka kalkık kalır bunlar bariz belirtiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
bencede kızgınlıga girmiş sabredın yakında geçer
hormon ıgnelerınden kullanmamanız ve kısırlastırmanız tavsıyemdır ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
iğne kullanmasın ama benim adını verdiğim ilaç güvenli bir ilaç.hormonlarını düzenlediği gibi,kist oluşmasınıda engelleyecektir.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| donemi, kedi, kizginlik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |