|
|||||||
Kediler Genel icinde Mama konusu , Kedilere özel mamaları yerine bzm yediqimiz yemeklerden versek olur mu?? yada çok pahalı olmayan fakat kedilerin severek yiyebileceği bi mama markası söleyebilir misiniz fiyatıyla birlikte...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
Kedilere özel mamaları yerine bzm yediqimiz yemeklerden versek olur mu?? yada çok pahalı olmayan fakat kedilerin severek yiyebileceği bi mama markası söleyebilir misiniz fiyatıyla birlikte
Bu mesaj en son " 26-10-09 " tarihinde saat 14:51 itibariyle cagla_miyav tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
izmirli bir türk firmasının ürettiği bonacibo adlı fiyatı oldukça uygun bir mama var. aynı firmanın petikare diye bir markası daha var. besin değerleri iyiye benziyor, türk malı olduğu için ucuz olduğunu söylüyorlar.. bonacibo 3 kg 18, petikare 3 kg 13 lira.. çeşitli forumlarda hayli olumlu yorumlar var. ama iyice bir araştır derim, ben garanti veremem. hiç kullanmadım çünkü.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
bn aslında whiskas düşündüm reklamlarını fln izledim etkiledi bni ama foruma baktım bazıları ii diyo bazılarıda kötü kararsız kaldım :S bide qünde ne kadar vermek qerekir yavru kediyi
Bu mesaj en son " 26-10-09 " tarihinde saat 19:34 itibariyle cagla_miyav tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
evet bonocıbo iyi bi mama diye duydum ki veterinerlerin önerdiği bile oluyormuş ben de denemek için alıcaktım ama bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı satın alabiliceğimiz ?
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
whiskas tavsiye etmiyorum, kedi almadan araştırma yaptım baya, genel olarak kedi onunla doymak bilmiyor ne kadar koysan yer dediler, ayrıca böbrekleri için de zararlı oluyormuş
hills, proplan genel tavsiye edilenler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
bn de royal canın ya da proplan kullanıyorum ama bonocıbo da premıum bi mama & gayet uygun. Sadece pek yerde satılmıyor. Mesela eminönün de çiçek pazarında her yere sordum ama yok ! Avrupa yakasında satan bir yer biliyorsanız yardım edin lütfen..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
peki 1 kg ne kadar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
bonacibo'nun 1 kg'lığı yok, yarım kilo ve 3 kg olarak var. yarım kilosu 3,90, 3 kg'lığı 18,20.. dediğiniz gibi bence de uygun, royal canin bitince ben de bir denemek istiyorum.. link verirsem reklam olur sanırım, o yüzden yazamıyorum ama google'da temizmama veya bonacibo'yu aratınca karşınıza çıkan siteye girin.. satış noktaları yazıyor.. internet üzeirnden de alabiliyormuşuz.. bu kadar uygun bir mama neden bu kadar popüler olamıyor onu henüz anlayamadım ama.. umarm bir bit yeniği yoktur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
peki yarım kilo kaç qün yeter bnmksi yavru bide yani içindekiler yararlı olurmu tok tutar mı??
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
mama paketlerinin arkasında genellikle günlük mama porsiyonu yazar bahsettiğim sitede de yazıyordur muhtemelen ordan bakabilirsin. bir de istediğin kadar bilgi oku denemeden kesin bir kanıya varamazsın. 3,90 TL çok büyük bir kayıp değil, deneyip görün bence.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ankara
|
markette satılan mamalardan sakın almayın.zararlı o mamalar.market mamaları dedıgım whıskas,la cat vb. vet.ınızın onerdıgı mamaları alın kı buyuk ıhtımalle bunlar hılls,royal canın ya da pro plan olacaktır.cok pahalı sayılmaz ama kedınızın saglıgı ıcın onemlı.dıger mamalar olume bıle sebep acabılıyor.bır kere la cat almıstım ve aldıgıma pısman oldum kedım perısan oldu.hıc tavsıye etmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
o dediğiniz yerli marka bazı kedilerde kabızlık sorunu filan yaratmış ... internette araştırın ... yerli markalara neden güvenemiyorum biliyormusunuz ... bizde birşey iyi başlar birden ... kalitesi bozulur ... sonrada al sana tedavi masrafları birde kedinin çektiği acı ... ay hiç düşünmek bile istemiyorum
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mama |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |