KOKULU İSHAL, lütfen yardım edin :( Sokaktan annesini kaybetmiş, kaldırımda korkudan titreyen bir kedi buldum ve sahiplendim. Bu benim ilk kedi besleyişim. Kedi 1-1,5 aylıktır tahminimce. Dün yalnızca NORMAL süt verdim ve çok kötü kokulu sarı renkli ishal oldu. Bugün çok az LAKTOZSUZ süt içti ve Whiskas 0-1 yaş yaş mama verdim. Bugün çok enerjik ve mutluydu, biraz önce simsiyah yarı normal yarı ishal ve çok kötü kokulu dışkıladığını gördüm. Onun için çok endişeleniyorum. Yeni mezun anestezi teknisyeniyim, birkaç veteriner kliniğini aradım ve en az 200 TL masrafının olacağını söylediler. Bu ay öyle bir rakam veremem. Sizce yanlış mı besliyorum yoksa hasta mı? Dışkılama sorununun dışında ciddi pire sorunu var, gördükçe kendim öldürüyorum. Ense damlası kullanabilir miyim? Ve miyavlar gibi ağzını açıyor ancak ses yok. Bunların dışında tüyleri oldukça canlı, sevecen, oyun oynamaya düşkün ve iştahı çok açık. İnanın ona bir şey olacak diye sabaha kadar izliyorum, başında bekliyorum... Son olarak kedim çok kötü kokuyor, nasıl giderebilirim? Yıkanır mı? |