Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Sağlığı

Kulak sorunu

Kedi Sağlığı icinde Kulak sorunu konusu , Kedim durmadan kulağını kaşıyor ve halsiz iştahı da kapandı,,ve durmadan kulağının olduğu yeri bize sürtüyor kulak çene kenarının olduğu yeri..Sizce ne olailir arkadaşlar??Veterinere de götürücem ama sizin de görüşlerinizi almak ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-08-08, 16:01   #1
Ayco$

Ayco$ üyesinin avatarı

Varsayılan Kulak sorunu

Kedim durmadan kulağını kaşıyor ve halsiz iştahı da kapandı,,ve durmadan kulağının olduğu yeri bize sürtüyor kulak çene kenarının olduğu yeri..Sizce ne olailir arkadaşlar??Veterinere de götürücem ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum
Ayco$ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-08, 16:28   #2
İRMA

Varsayılan Cvp: Kulak sorunu

kedilerin kulakları çok hassastır.muhtemelen kulağındaki tüylerin döküldüğü veya yeni çıktığı zamanlarda daha sık kaşınır.bazen irma kulaklarını kaşıtarak uyuyor.iştahı da sıcak havalarda azalır.kışa göre daha az yemek yerler.sıcaklarda ne yapsın.birde post taşıyorlar.biz bir duşla serinliyoruz.onlar yıkanmıyor bile.
İRMA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-08, 13:41   #3
terelelli

terelelli üyesinin avatarı

terelelli üyesine MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan Cvp: Kulak sorunu

bence hekımınıze göstermenızde fayda var kulagında ıltıhap, enfeksıyon, mantar , zararlı bır kir olabilir.
eger yıkıyorsanız oğlunuzu kulagında suda kaçmış olabılır.
benim iki oğlumda da hiç öyle bir sorun yaşamamıştık ama bu aşı gunumuzde kulaklarında pislik cıktı suanda her aksam solusyon ile siliyorum
sağlıklı günler
terelelli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
kulak, sorunu

Konu Araçları
Mod Seç