|
|||||||
Kedi Sağlığı icinde Kulak sorunu konusu , Kedim durmadan kulağını kaşıyor ve halsiz iştahı da kapandı,,ve durmadan kulağının olduğu yeri bize sürtüyor kulak çene kenarının olduğu yeri..Sizce ne olailir arkadaşlar??Veterinere de götürücem ama sizin de görüşlerinizi almak ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Kedim durmadan kulağını kaşıyor ve halsiz iştahı da kapandı,,ve durmadan kulağının olduğu yeri bize sürtüyor kulak çene kenarının olduğu yeri..Sizce ne olailir arkadaşlar??Veterinere de götürücem ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
kedilerin kulakları çok hassastır.muhtemelen kulağındaki tüylerin döküldüğü veya yeni çıktığı zamanlarda daha sık kaşınır.bazen irma kulaklarını kaşıtarak uyuyor.iştahı da sıcak havalarda azalır.kışa göre daha az yemek yerler.sıcaklarda ne yapsın.birde post taşıyorlar.biz bir duşla serinliyoruz.onlar yıkanmıyor bile.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bence hekımınıze göstermenızde fayda var kulagında ıltıhap, enfeksıyon, mantar , zararlı bır kir olabilir.
eger yıkıyorsanız oğlunuzu kulagında suda kaçmış olabılır. benim iki oğlumda da hiç öyle bir sorun yaşamamıştık ama bu aşı gunumuzde kulaklarında pislik cıktı suanda her aksam solusyon ile siliyorum sağlıklı günler |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kulak, sorunu |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |