Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Sağlığı

Kedimde Kepek Problemi

Kedi Sağlığı icinde Kedimde Kepek Problemi konusu , Merhabalar, benim 2 tane iran kedim var yaklaşık 1 aydır kedilerimde aynı insanlarda olan gibi beyaz ufak ufak kepeklenme başladı. Çok değer verdiğim 2 veteriner hekim var. Bu durumu onlarla ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-08-09, 14:50   #1
miyu

Question Kedimde Kepek Problemi

Merhabalar,
benim 2 tane iran kedim var yaklaşık 1 aydır kedilerimde aynı insanlarda olan gibi beyaz ufak ufak kepeklenme başladı. Çok değer verdiğim 2 veteriner hekim var. Bu durumu onlarla paylaştım biri Gabiotan kullan dedi diğeri ise E vitamini evacap kullan dedi. Gabiotan kullan diyen e vitamini kullanma tehlikeli bir vitamindir yarardan çok zararı olabilir karaciğeri bozabilir gabiotanın hiçbir yan etkisi yoktur ve tedavi eder demişti. E vitaminini tavsiye edense e vitaminin karaciğer ve böbrekleri asla bozmayacağını hatta destekleyeceğini tam tersi gabiotanın yoracağını ve zarar verebileceğini ifade etmişti. Ben 20 gün boyunca gabiotan kullandım fakat kepeklenme hala geçmedi.Şimdi ne yapsam çok kafam karıştı onun için lütfen bana bir akıl verin. Gabiotan mı e vitamini sorusuna siz de bir yanıt verirseniz daha çok aydınlanmış olacağım. Bu arada kedilerimi RC Persian ile besliyorum haftada 1 kez de yaş mama veriyorum. Gimpetin mutlivitamin takviyesi bu konuda işe yarar mı acaba? Sabırsızlıkla yanıtınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Meltem
miyu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-09-09, 14:09   #2
sothıs

sothıs üyesinin avatarı

İstanbul (Avrupa Yakası)
Varsayılan Cvp: Kedimde Kepek Problemi

1.En başla premium yada süper premıum bir mama kullanın
2.Brewers Yeast Cat sarımsaklı maya tableti kullanın hem tüğ dökümü azalır hem deri problemlerini giderir
3.Bol bol tarayın

GECMİŞ OLSUN
sothıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-09-09, 15:44   #3
miyu

Yanıtınız için çok teşekkürler günlerdir bakıyordum kimse cevap yazmıyordu zaten royal canine persian maması kullanıyorum. Sarımsak tabletlerini ben de duydum ama tek endişem acaba benim çok hassas kedilerim karaciğerlerini vs bozar mı ? yani ağır bir besin takviyesi olmaması lasım çünkü proteine karşı hassaslar.
miyu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-09, 19:11   #4
sothıs

sothıs üyesinin avatarı

İstanbul (Avrupa Yakası)

Ben 1 senedir kullanıyorum ve kullanan biçok arkadaşımda var ki çoğu iran-chinchilla-himaleyan sahibi çünkü bu kedlierde deri problemi daha fazla görülüyo. Kepeklenme olsun mantar olsun v.s.. Ama bi vetinzede danışmanızı öneririm

RİCA EDERİM ne demek burda yardımlaşmak için varız. Umarım bir an önce iyi olur. Tanrıdan bol şifa
sothıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
kedimde, kepek, problemi

Konu Araçları
Mod Seç